UMAGE - Egyszerű szép

Az egész egy lámpával és egy találkozással kezdődött. Besétált egy vintage boltba, hogy megnézze az apja lámpáját - egy lámpát, amit már 30 éve nem látott. Egy dizájn, amelynek gyökerei az 1970-es évekbe nyúlnak vissza, amikor a lámpák dizájnja mindenhol ott volt. Izgalmas időszak volt a dán dizájn szempontjából.

Søren Ravn Christensen apja lámpáit úgy tervezte, hogy laposra lehessen csomagolni - ez a koncepció a fia, az UMAGE tulajdonosa által továbbvitt koncepció. Az UMAGE 10 új lámpát tervezett ezen elv alapján, de szükségük volt valamire, ami a tervezéstől a gyártásig eljuttatja őket. Itt lépett a képbe Jacob Nannestad. Az első 10 lámpa már nem került gyártásba, de hamarosan három lámpa követte őket, amelyek továbbra is a márka legnépszerűbb termékei közé tartoznak.


Az UMAGE célja az volt, hogy egy könnyebben elérhető márkát hozzon létre, amely a szép csomagolásra és a nagyfokú rugalmasságot nyújtó termékekre összpontosít. Más szóval, az UMAGE termékei lehetővé teszik, hogy Ön saját otthonában is tervező lehessen.

Itt megtalálja az összes UMAGE lámpát.


Az UMAGE nagy sikerének középpontjában álló három lámpáról olvashat többet:
2018: A 10 éves évfordulójuk nem csak a márkát ünnepli, hanem a koncepciónak is tiszteleg.

Az UMAGE-nél minden arról szól, hogy az extra mérföldet megtegyük. A teljes tervezési folyamat házon belül zajlik, hogy a tervezési fázis minden aspektusában egy kis extra erőfeszítést tegyenek. Ez a tervezés első vonásaitól kezdve a színválasztásig és a csomagolásig mindenre vonatkozik.

UMAGE - Minden a környezetről

Az UMAGE a környezetvédelem szem előtt tartásával tervezi termékeit, és nagy gondot fordít az erőforrásokra, mindent megtesz, hogy ne kimerítse azokat. Ha évekig élhet, nem szabad csak úgy kidobni - nézzük csak meg példaként Søren Ravn Christensen édesapjának lámpáját.

Az UMAGE 2018-ban új kollekciót indított útjára: Furniture Feelings. Egy kollekció szép bútorokból, városi, skandináv megjelenéssel. Akárcsak a lámpáikban található természetes kifejezésmód, ez a bútorkollekció is büszkén ragaszkodik értékeihez. Minden arról szól, hogy egyesíti a robusztus, természetes anyagokat a városi design meghatározásával. Az UMAGE egyszerű és szép dán dizájn megfizethető áron. A jövőben küldetésük az, hogy a nagyvárosi életet időtlen dizájnnal kombinálják, és megpróbálják egyszerűbbé és szebbé tenni az emberek életét.

A jó designnak szépnek kell lennie, és sok évig kell tartania a jövőben. Egy bizonyos érzést és hangulatot kell megidéznie, amely bárhová illik - és mégis van értelme.


<font color="#888888" size="+2"><center>TOVÁBB FÉNYEK AZ UMAGE-tól</font>

TOVÁBB FÉNYEK AZ UMAGE-tól

ASTERIA MOVE - Søren Ravn Christensen, 2021

Az Asteria Move asztali lámpa egy gyönyörű, vékony, minimalista lámpa hordozható változatban. A beépített akkumulátort a mellékelt USB-kábel segítségével könnyedén feltöltheti, és ha már feltöltötte, bárhová magával viheti a lámpát. Használja hangulatos fényként a nappaliban, ideiglenes olvasólámpaként vagy éjszakai fényként. Válasszon három fényerőfokozat közül, a fényt a lámpa alján található gombbal állíthatja be. A lámpa a kiválasztott fényerősségtől függően akár 35 órán át világít egy teljes feltöltéssel.

Az Asteria Move támogatja a vezeték nélküli töltést. Ha van otthon egy Qi töltőegység (vezeték nélküli töltő), akkor a lámpát a készülékre helyezve töltheti.

HAZEL medál - Jacob Rudbeck, 2021

A Hazel medált a mogyoró formája ihlette. A lámpa fekete bevonatú acélból és sárgaréz bevonatú talapzatból készült. A kombináció modern skandináv kifejezést kölcsönöz a lámpának, amely gyönyörűen illeszkedik a legtöbb otthonba. A beépített LED-es fényforrás egy fehér diffúzor mögött rejtőzik, ami kényelmes és egyenletes fényt biztosít. Tökéletes az étkezőasztal megvilágításához, ahol a meleg lefelé irányuló fény megvilágítja az otthon szívét. Két méretben kapható, így megtalálhatja a tökéletes lámpát az étkezőasztal, a konyhaasztal vagy otthonának sarkai megvilágításához.