Pollárok - lámpák a kertbe és a feljáróra!

A végtelennek tűnő, bent töltött tél után végre beköszöntött a tavasz, és itt az ideje, hogy újra kimozduljunk a szabadba, és gondozzuk a kertjeinket. Talán itt az ideje, hogy néhány változtatást eszközöljünk? Amikor kertjét és feljáróját díszíti, a csempék és a növények kiválasztása a legfontosabbak közé tartozik, de mi itt a Lampemesteren úgy gondoljuk, hogy a legfontosabb választás az, hogy milyen lámpát használ. Ez a cikk néhány inspirációt kínál a kültéri világítással kapcsolatban.

Először is frissítsük fel ismereteinket néhány fogalomról! Üzletünkben rengeteg olyan szóval találkozhat, amelyek ugyanazt jelentik: poller, állólámpa és ösvénylámpa - vagyis a földbe helyezett lámpák. Hogy a kertben, a felhajtón vagy a kerti ágyásban szeretné-e elhelyezni őket, az csak Önön múlik.

Ha csak a kültéri lámpák választékát szeretné átböngészni, akkor ezt itt megteheti.

Vagy olvasson tovább - lehet, hogy ihletet meríthet!

Toldbod 155 poller a Louis Poulsen-től

Toldbod 155 poller a Louis Poulsen-től

A Toldbod lámpa bollard kiadása egy klasszikus kültéri lámpa a híres Toldbod dizájnban. Az első Toldbod lámpát - 290 - a Louis Poulsen A/S tervezte 1983-ban, amelyet 2006-ban a 155, majd 2009-ben a 120 követett. A formatervezés Poul Henningsen ellipszis reflektorán alapult.

A Toldbod kültéri lámpa lenyűgözően mutatna egy feljáró mentén, de őszintén szólva önmagában is ugyanolyan jól működhetne egy kerti ágyásban. A Toldbod kültéri kollekció falilámpákat is kínál, így a kertben lévő lámpák megegyezhetnek a bejárati ajtó mellett lévőkkel.

A Toldbod 155 poller fekete és alumínium színben kapható, és csodálatosan mutatna a kertjében vagy a felhajtón.

Böngésszen a lámpák között itt.

Sámson poller a David Super-Light-tól

Sámson poller a David Super-Light-tól

A David Super-Light A/S klasszikus és szép kültéri lámpákat készít. Dániában tervezik és gyártják őket, és bízzon bennünk, amikor azt mondjuk, hogy ezek a lámpák minden időjárási körülményt kibírnak. Rengeteg modell közül választhat, attól függően, hogy milyen stílust kedvel. Egy klasszikus Samson Mini Bollard a feljárók és kerti ágyások túlnyomó többségéhez illene, de egy Mike, Thomas vagy Felix lámpa talán inkább az Ön ízlésének megfelelő.

Akárhogy is, a David Super-Light összes kültéri lámpáját átnézheti itt.

Kocka állvány a LIGHT-POINT-tól

Kocka állvány a LIGHT-POINT-tól

A Cube egy hihetetlenül népszerű lámpa, amely többféle változatban kapható, köztük kültéri használatra is! Ez a LIGHT-POINT lámpatest a jól ismert Cube dizájnt kínálja, és egy hihetetlenül szép lámpa, amely kiváló megvilágítást biztosít. A poller fekete, fehér és ezüst színben kapható, nem beszélve a fali változatról, így a kültéri lámpákat a lehető legkönnyebben összehangolhatja.

A Cube tökéletesen illik a modern minimalista háztartásokba, ahol a karcsú és elegáns lámpa igazán ragyogna, de ez nem jelenti azt, hogy a lámpa nem elég sokoldalú ahhoz, hogy bárhol máshol is megállja a helyét.

Böngésszen a Cube kültéri lámpák itt között.

Rørhat a LIGHT-POINT-tól

Rørhat a LIGHT-POINT-tól

Egy másik példa egy csodálatos kültéri lámpára a Rørhat. A Rørhat egy másik LIGHT-POINT lámpa, de a termék különlegessége, hogy falilámpaként és földbe helyezhető lámpaként is használható - ehhez mindössze a kifejezetten a lámpához épített tartószerkezet megvásárlása szükséges. Ez biztosítja, hogy klasszikus és egységes megjelenést hozhasson létre.

A Rørhat kényelmes, lefelé irányuló fényt biztosít, és egy csomó különböző változatban kapható, attól függően, hogy milyen stílust szeretne. Kerek formáinak köszönhetően a Rørhat különösen alkalmas régebbi városi házakba vagy vidéki birtokok udvarára. Ennek ellenére valóban úgy gondoljuk, hogy fenomenálisan fog kinézni, bárhová is helyezi el.

Eggy Pop a Cph Lighting-tól

Eggy Pop a Cph Lighting-tól

Szeretnél valami mást és kissé őrültet? Akkor az Eggy Pop kültéri lámpa biztosan a megfelelő választás az Ön számára! A lámpa szinte futurisztikus megjelenése hozzájárult népszerűségének növekedéséhez, és ma már nem ritka látvány a kertekben és kerti ágyásokban. Az Eggy Pop kiváló megvilágítást biztosít, és saját preferenciáktól függően elhelyezhető egyedül vagy csoportosan is. Szórakoztató és hangulatos megoldás, amely biztosan beszélgetéseket vált ki a szomszédokkal.

Az Eggy Pop itt megtalálható.

Reméljük, hogy ebben a cikkben talált némi inspirációt a kerti ágyások és felhajtók számára, és hogy készen áll a kültéri világítás frissítésére idén tavasszal. A lámpák felszerelése után már csak annyi a dolga, hogy hátradőljön, és egy pohár finom ital társaságában gyönyörködjön új lámpáiban.
Alternatív kerti és felhajtólámpák itt Jó szórakozást!