Piffany Asztali Lámpák

A Piffany Copenhagen a furcsa Mr. Wattson asztali lámpa tervezéséről ismert - egy vidám és élénk úriember. Amellett, hogy örömet és mosolyt csal az ajkakra, az asztali lámpa praktikus fényt biztosít, amely akár 120 fokban is állítható. A rugalmas test különböző helyeken használható, például az ablakpárkányon vagy az asztalon. A klasszikus veterán autók által inspirált lámpa feje különböző színekben kapható.  

Egy másik gyönyörű asztali lámpa a Hipp LED asztali lámpa. Kifejezése hasonló a Wattson úréhoz. A takaros retro megjelenés egy kiváló színű lámpaernyőre épül, míg a test fából készült. A fényt úgy állíthatod be, hogy bármilyen felületet megvilágítson, így ideális asztali lámpaként az íróasztalra.  


Az asztali lámpák jól példázzák a Piffany Copenhagen érzékét és a praktikus és izgalmas design közötti egyensúlyt. Minden terméknek megvan a maga személyisége és egyedi kifejezésmódja. A dán formatervező cég a fenntartható termelésre összpontosít, korlátozza a környezetre gyakorolt hatását, és magas színvonalon tartja a minőséget.
Mutasd 24 a 24 termékből {0} terméket
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!