Üdvözöljük az új All Star designer csapatát, a NINE-t

november 3. 2023
Üdvözöljük az új All Star designer csapatát, a NINE-t
Egy vadonatúj, modern belsőépítészetre szakosodott márka lépett a színpadra, amely fiatal kora ellenére máris rengeteg gyönyörű alkotással büszkélkedhet, amelyek praktikus és alkalmazásorientált dizájnjaikkal megszépítik a belső tereket és javítják a mindennapi életet. A NINE-t 2023-ban alapította a dán Nine United cég kilenc munkatársa, amely számos ismert márka, például az &tradition, a Stellar Works és a Verpan mögött áll. Az alapítók közös álma volt egy igazi páneurópai designer márka létrehozása, amelynek alapja a fenntarthatóság és a használhatóság.

Az alapötleteket a NINE alapítói úgy írják le, mint friss egyenesség a használhatóságot szem előtt tartva. A NINE termékeit úgy tervezték meg, hogy használhatók, fejleszthetők, javíthatók és újrahasznosíthatók legyenek, ha egyszer már betöltötték a céljukat. A NINE-nál a fenntarthatóságot holisztikus szemszögből közelítik meg, figyelembe véve a gyártást, a használatot, az élettartamot és mindent, ami ezután következik. Ez a gondolat átüt a formatervezésükön, amelyet gyönyörű egyszerűség jellemez, és mind megjelenésében, mind funkciójában egyszerűnek tűnik. A rejtett részletek és az átláthatatlan mechanizmusok hiánya a NINE különböző dizájnkollekcióinak nyílt és intuitív kifejezést kölcsönöz, ami könnyen hozzáférhetővé és élvezhetővé teszi őket a mindennapi életben. Ha többet szeretne megtudni a NINE-ról, és szeretné megnézni az összes gyönyörű dizájnjukat, akkor itt megtalálja őket.


A márka elsősorban a lakberendezési tárgyakra és mindenféle kiegészítőkre specializálódott, amelyeket igazából itt találsz.

A NINE azonban gyönyörű lámpamodellek sokaságát is kínálja. Különösen a függőlámpák esetében a NINE számos gyönyörű dizájnnal rendelkezik, amelyek a világ számos neves tervezőjével együttműködve készültek.

Itt megtekintheti a NINE összes lámpáját.