Nagyobb rugalmasság és több világítási lehetőség a Nemo Lighting Swan állítható fali lámpájával

augusztus 28. 2023
Nagyobb rugalmasság és több világítási lehetőség a Nemo Lighting Swan állítható fali lámpájával
Ha nagyobb hatótávolságra és önállóságra vágyik a világításban, a Nemo Lighting Swan állítható fali lámpa a megfelelő világítási modell az Ön számára. A lámpát páratlan rugalmasság jellemzi egyszerű és modern dizájnnal kombinálva, ami ezt a modellt bármely iroda vagy íróasztal szívesen látott kiegészítőjévé teszi.

Innovatív design a praktikum jegyében

A Swan állítható fali lámpát Bernhard Osann német formatervező tervezte, aki a Hamburgi Egyetemen szerzett diplomát, és 2014 óta saját tervezői stúdiója van. Osann tervezői szemléletét a tárgyak egyszerűsítése, valamint a geometriai formákkal és a fizika törvényeivel való kísérletezés jellemzi, azzal a céllal, hogy új, szokatlan megoldásokat találjon a belsőépítészetben. Az eredmény minimalista és dinamikus konstrukciók, amelyek új, innovatív módon mozognak és kölcsönhatásba lépnek a környezetükkel.

Ez a megközelítés egyértelműen tükröződik a Swan állítható fali lámpa kialakításában. A keret feltűnő hosszúsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a fény irányának számtalan módon történő beállítását. A lámpa vízszintesen 180 fokban állítható, míg egy ötletes zsinórmechanizmus a függőleges szög 40 fokos állítását is lehetővé teszi. Természetesen maga a lámpafej is dönthető a maximális világítási rugalmasság érdekében. A lámpa a beépített LED-es fényforrásból viszonylag fókuszált fényt bocsát ki, praktikus, közvetlen lefelé irányuló fényt. A mellékelt méhsejtes szűrő segítségével tompíthatja a fényt, hogy lágyabb és vakításmentesebb ragyogást hozzon létre. A kábelen található fénykapcsoló beépített dimmelési funkcióval rendelkezik, amely a kapcsoló lenyomva tartásával aktiválható.

A Swan állítható fali lámpával nem csak egy okos és rugalmas világítási megoldást kapunk minden időre és célra, hanem egy felhasználó-központú, a legmagasabb minőségű dizájnművészeti alkotást is. Nézzen meg még több nagyszerű alkotást Bernhard Osanntól itt.