Modern világítás modern terekbe a Lindby Tarja LED mennyezeti lámpájával

január 24. 2024
Modern világítás modern terekbe a Lindby Tarja LED mennyezeti lámpájával
A 20. és 21. században forradalom zajlott a világítás terén, és ma már rendelkezünk olyan eszközökkel és technológiával, amelyekkel hatékony világítást hozhatunk létre, amely optimálisan használja ki az energiát, és nagyszerű fényviszonyokat teremt beltéren és kültéren egyaránt. A világítástechnikai óriás Lindby egyike azoknak a cégeknek, amelyek igyekeznek a legtöbbet kihozni a modern világítástechnológiából, hogy gyönyörű, nagyszerű funkcionalitással rendelkező lámpadizájnokat hozzanak létre. A lámpák intelligens belsőépítészeti kialakítása természetesen tiszta, letisztult és szigorú dizájnban ölt testet, amelyek formájukban és színükben is sokoldalúak, így a meglévő belsőépítészeti koncepciótól függetlenül bárhová könnyedén beilleszthetők.

Most a Lindby ismét megcsinálta, és olyan lámpát alkotott, amely robusztus lámpatestével, rugalmas kialakításával, sokoldalú megjelenésével és gyönyörű világításával a belső tér bármelyik helyiségének szívesen látott kiegészítője lesz. A Tarja LED mennyezeti lámpa minimalista esztétikát és semleges színvilágot mutat, amely nemcsak a magánlakásokban, hanem kereskedelmi és középületekben vagy üzlethelyiségekben is megtalálja a helyét. A lámpa két gyönyörű változatban kapható, az egyik négyzet alakú, a másik kör alakú lámpafejjel. Mindkettő szatén akril borításból és matt krómozott fémkeretből áll. Mind a keret, mind a burkolat formája megegyezik, és így kiemelik egymást.

A Tarja mennyezetre és falra egyaránt felszerelhető, így Ön szabadon illesztheti a helyiségbe saját igényei és preferenciái szerint. Az IP44 védettségi osztályú Tarja nedves helyiségekben való felszerelésre is alkalmas. A fényforrás egy beépített LED a lámpa külső oldalán. Mivel a LED-fény a hatékony energiaátalakításnak köszönhetően általában meglehetősen fényes, a fényforrást egy szaténfehér akrilburkolat árnyékolja, amelynek matt felülete kisimítja a fényt a kellemes, egyenletes megjelenés érdekében.

Nézze meg a gyönyörű lámpát mindkét változatban itt!