Lovagolja meg a vezeték nélküli asztali lámpák hordozható hullámát a Trip hordozható asztali lámpával a Design By Us-tól.

november 15. 2023
Lovagolja meg a vezeték nélküli asztali lámpák hordozható hullámát a Trip hordozható asztali lámpával a Design By Us-tól.
A stílusos design, a minőségi anyagok, a rugalmas belsőépítészet és a praktikus világítás csodálatos kombinációja jellemzi a dán Design By Us dizájncég gyönyörű Trip Portable világítási kollekcióját. A lámpatest masszív kialakítása a széles ernyővel és a lágy élekkel kombinálva művészi, organikus, erdei gombára emlékeztető hangulatot kölcsönöz az asztali lámpának, amely már régóta népszerű a modern asztali lámpák között.

A lámpa korlátlan élvezete, beltéren és kültéren egyaránt

A természet ihlette érintés jól választott, mivel a lámpa vezeték nélküli, így mind beltéren, mind kültéren élvezheti hangulatos világítását. A lámpa beépített akkumulátorral rendelkezik, amely a LED-es fényforrást táplálja. A csomagban egy USB-töltő is található. A lámpa 9 órás töltés után legalább 14 órán át képes világítani, így egész hosszú estére van fénye. A fényerősség három beállítással állítható, így mindig minden alkalomhoz a megfelelő megvilágítást kapod. A Trip Portable emellett IP44-es védettséggel büszkélkedhet, amely megvédi a lámpát a nedvesség behatolása és a víz fröccsenése ellen.

Válogatott anyagok és kézzel készített minőségi design

A lámpa praktikus előnyeit gyönyörűen kiegészíti az exkluzív design, amely még a legigényesebb dizájn-rajongókat is elvarázsolja. A masszív test valódi márványból készült, a felületén egyedi erezettséggel, ami minden lámpát egyedivé tesz. Az ernyő szájjal fújt üvegből készült, amely finom és kecses érintéssel egészíti ki a kőalap szolid kifejezését, harmonikus és sikeres egyensúlyt eredményezve.

A Trip hordozható asztali lámpa számos gyönyörű színben kapható, amelyek az árnyékoló és a talp változatos. A teljes Trip Portable sorozatot itt tekintheti meg.