Ismerje meg a színes és kreatív formatervezést a Seletti új asztali lámpájával 'Life in plastic' - it's fantastic!

január 10. 2024
Ismerje meg a színes és kreatív formatervezést a Seletti új asztali lámpájával 'Life in plastic' - it's fantastic!
A világhírű szőkeségről, a 20. század egyik legfelismerhetőbb szimbólumáról szóló új filmmel a gyönyörű asztali lámpa Life in plastic, amelyet itt találsz, nem is debütálhatott volna jobbkor. A lámpa az irónia oázisaként mutatja be magát, amelyet az ikonikus Barbie baba ihletett, amely azóta hódította meg a világot, hogy az első modell az 1950-es évek végén napvilágot látott.

A szecesszió találkozik a popkultúrával


A Life in plastic asztali lámpa takaros kis figuráival világos vonalakat húz vissza a múlt század elején elterjedt és ma is jól felismerhető, részletgazdag szecessziós stílushoz. A lámpa tervezési koncepcióját a gazdagon díszített, bonyolult és hullámzó levélmotívummal díszített lámpatalp, a csipkével, rojtokkal és imitált díszléccel ellátott, harang alakú textilárnyékoló és nem utolsósorban a gazdagon díszített figurakeret teszi teljessé, amely ebben a gyönyörű újraértelmezésben egy egész együttessé bővült. Amikor bekapcsolja a lámpát, a fény mind a textílián keresztül lágyan ragyog, mind pedig az ernyő alján található fénykibocsátó nyíláson keresztül, gyönyörűen kiemelve az egész jelenetet.

Jól kivitelezett design, amely megfelel a Seletti kreatív vonalának


A sokszínű design és a csodálatos figyelem a részletekre, amely az asztali lámpa minden milliméterét jellemzi, mind a tervező Marcantonio, mind az olasz designerlámpa-gyártó Seletti, amelyről itt tudhat meg többet. Marcantonio és a Seletti többéves együttműködés keretében olyan egyedi, jól felismerhető lámpákat alkotnak, amelyek újragondolják a világítás fogalmát, és a lámpát élő művészet médiumaként használják.

A Seletti a kreatív hangulatú asztali lámpákra specializálódott. Fedezze fel a Seletti itt asztali lámpák nagy választékát!