Időtlen klasszikus okos, vezeték nélküli változatban - Haipot hordozható asztali lámpa a DybergLarsen-től

november 8. 2023
Időtlen klasszikus okos, vezeték nélküli változatban - Haipot hordozható asztali lámpa a DybergLarsen-től
Amikor Frank Kerdil dán tervező összefogott Anette Eckmann stylisttal, hogy megtervezzék a Haipot lámpát a Dyberg Larsen világítástechnikai gyártó számára, a gyönyörű lámpasorozat azonnal a dán design klasszikusává vált. Az egyszerű sziluett, a lekerekített sarkok és a semleges és telített színváltozatokban egyaránt elérhető monokróm felület együttesen időtlen klasszikus dizájnt eredményez, amely stílusosnak tűnik - ma, holnap és húsz év múlva is. Ezért is örülünk, hogy újabb lámpatípusokkal bővül az elegáns Haipot termékcsalád, ahol a modern és a retro ihletésű kifejezések tökéletes egyensúlyban találkoznak. A legújabb bővítés az asztali lámpa vezeték nélküli változata, a Haipot asztali lámpa hordozható.

A stílusos dizájn praktikus kiegészítője

Ugyanakkor a lámpát a rugalmasság és a funkcionalitás jegyében tervezték, mivel nincs kábele, hanem csak fel kell tölteni, és utána bármelyik helyiségben élvezheti hangulatos világítását - akár kint az erkélyen vagy a teraszon is. A kis fémernyőnek széles nyílása van, amelyen keresztül a fény széles kúp alakban áramolhat ki. Ez gyönyörű fényes fényesést eredményez, amely kiemeli a lakkozott lámpatalpat, és a gyönyörű színvilágot hozza előtérbe. A hordozható asztali lámpák rengeteg gyönyörű színben kaphatók, amelyek mindegyike megtekinthető itt, így szabadon választhatja ki a lakberendezéséhez leginkább illő vagy az Ön számára legjobban tetsző változatot.

A kis asztali lámpával tehát kiegészítheti Haipot függesztékeit, és tiszta és dizájnorientált koherenciát teremthet a szoba világítási koncepciójában, vagy használhatja a lámpát kinti lámpaként a meleg estéken.

Nézze meg a DybergLarsen színes Haipot sorozatát itt