Hírek: A népszerű hordozható lámpa új változata mostantól kapható

október 11. 2023
  Hírek: A népszerű hordozható lámpa új változata mostantól kapható
Örömmel jelentjük be a Louis Poulsen ikonikus Panthella sorozatának legújabb tagját: Panthella 250 Portable. Ez az úttörő lámpa ötvözi az időtlen esztétikát a modern innovációval, és egy egyedülálló világítási elemet vezet be a Verner Panton portfólióba.

Nagyobb képernyő, nagyobb világításA Panthella 250 Portable az eredeti Panthella Portable jól ismert formatervét veszi át, és egy 250 mm átmérőjű ernyővel új magasságokba emeli. A nagyobb árnyékoló nemcsak a látványt növeli, hanem a fényszórás is javul, így lágy és kellemes megvilágítás jön létre, amely meleg hangulattal tölti meg a helyiséget.

A lámpa opálüveg ernyője gondosan megmunkált, hogy egyenletes és szórt fényt biztosítson. Ennek köszönhetően a Panthella 250 Portable ideális bármilyen alkalomra, a pihentető esti pillanatoktól a nyüzsgő összejövetelekig.

Hordozható világítás, határok nélkül:Az újratölthető akkumulátorral a Panthella 250 Portable biztosítja a szabadságot, hogy bárhol elhelyezheti a fényt anélkül, hogy aggódnia kellene a konnektorok miatt. Ez a hordozhatóság teszi a lámpát tökéletessé szabadtéri rendezvényekhez, hangulatos pillanatokhoz a teraszon, vagy otthonod bármelyik sarkának stílusos kiegészítőjévé. Ugyanakkor a lámpa megőrzi az ikonikus Panthella dizájnt, és modern innovációval ötvözi azt. A trombita alakú talp és a jellegzetes ernyő vizuálisan is figyelemfelkeltő, amely jól illeszkedik a lakberendezési stílusok széles skálájához.

Tekintse meg a Panthella 250 hordozhatót itt!