Hatékony világítás minden helyiségbe az SLV Asto Tube sorozatával

április 29. 2024
Hatékony világítás minden helyiségbe az SLV Asto Tube sorozatával
A sokoldalúság és a használhatóság mindig is kéz a kézben járt a tartós, kiváló minőségű világítással az SLV német világításmestereknél, melyről itt olvashat többet. Az Asto Tube közös erőfeszítéssel született meg a lehetőségek világítási kollekciója, amely egyszerű és koherens tervezési koncepcióval, minden célra alkalmas lámpatípusokkal és hatékony, mégis kényelmes világítással segíti a felhasználókat a mindennapokban. A világítási kollekcióban mennyezeti, függő- és fali lámpák, valamint felszíni spotlámpák egyaránt megtalálhatók, így van megfelelő modell, akár alap-, kiegészítő vagy akcentusvilágításra van szüksége. A lámpák egy vagy több fényforrással is választhatók, és minden modell fekete és fehér színben is kapható, így a lámpákat a környezetével kombinálhatja.

Az összes Asto Tube lámpát áramvonalas és a részleteket csökkentő kialakítás jellemzi. A lámpafej egyszerű, hengeres formájú, amely GU10-es LED-izzóival vakításmentes, koncentrált világítást teremt. A minimalista külsőnek köszönhetően az Asto Tube lámpatestek a belsőépítészet diszkrét elemévé válnak, diszkréten háttérbe húzódnak, és a lehető legjobban megvilágítják környezetét. Ez a fajta kialakítás és világítási minőség különösen jól illeszkedik az egyszerűségre törekvő modern otthonokba, de sikeresen integrálható kiskereskedelmi terekbe és más kereskedelmi környezetekbe is.

Mindennek tetejébe a fény tónusa az Asto Tube sorozaton belül pótalkatrészként kapható különálló reflektorok segítségével változtatható. Itt választhat arany, ezüst, réz vagy sötétlila fényvisszaverő közül, így gyönyörűen variálhatja a világítást. Megtekintheti az összes modern Asto Tube modellt és pótalkatrészt itt!