Három kontrasztkészítő a DCWéditions-től

december 15. 2023
Három kontrasztkészítő a DCWéditions-től
A neves francia DCW cég furcsa és izgalmas lámpák sorozatát hozta létre azzal a céllal, hogy időtálló, az idő múlása által nem befolyásolt lámpákat hozzon létre, amelyek generációkon keresztül egyediek és funkcionálisak maradnak. Gyakran furcsa létezésükkel olyan egyedi megjelenést teremthet otthonában, amely garantáltan meglepi és gyönyörködteti a látogatókat. Tekintse meg az alábbiakban a DCWéditions három, a jövő világítótestét:

Org Függőlámpa Horizontal 1300 Gold
Ez a német Sebastian Summa által tervezett lámpa egyszerre tűnik klasszikus lámpának, de egyben futurisztikus és modern kiegészítőnek is, amely tökéletesen párhuzamba állítható a 21. századdal. A tervezőnek egyértelműen a csillagászatból és a sci-fiből merítve inspirációt, sikerült egy fenomenális és aszimmetrikus megjelenést létrehoznia, amely igazi galaktikus módon fűszerezheti a kiválasztott szobát.

A lámpa függőleges függőlámpaként vagy fali lámpaként is kapható. Fedezze fel az Org univerzumot itt!

Focus 5 Függőlámpa Black
A függőlámpa e különleges és újragondolt változata a japán Yuji Okitsu elképzelése arról, hogyan lehet az otthont egy kicsit pazarabbá, mégis elegánsabbá és egyszerűbbé tenni. A lámpa gyönyörű szappanbuborék-szerű fénye megdermedve lóg, hívogatóan csillog az egyedi fényforrásokon keresztül, amelyek még kikapcsolt állapotban is egyedi és szögletes látványt nyújtanak. A különböző méretű lámpák egy klasszikus planetúrára emlékeztető csillagképben lógnak, és mivel mind a fényforrások, mind a keret egymástól függetlenül forog, a fény szélesebb területet ér el. A Focus 5 függőlámpával egy lenyűgöző és egyben lenyűgöző függőlámpát kap, amely hangulatos fényével különleges hellyé teszi a szobát, és a "FOCUS"-t arra helyezi, ami Önnek fontos.

A Focus sorozat 3, 4 vagy 5 fényforrással és fekete vagy fehér színben kapható. Nézze meg a választékot itt!

Delumina 250 Fali Lámpa Black
Az olasz OliveLab a DCW-vel együttműködve olyan lámpát készített, amely garantáltan megkérdőjelezi a lámpák fizikai lehetőségeiről alkotott nézeteidet; valójában minden a fizikáról szól! A Delumina azzal a lehetőséggel játszik, hogy nem csak világít, hanem aktívan irányítja a fényt. Ha elforgatod a lámpa szívében lévő pálcát, akkor a külső üvegben napfogyatkozást hozhatsz létre, amely hatással van mind a lámpa megjelenésére, mind a szoba hangulatára. A teliholdhoz hasonlóan a lámpa ismét teljesen kigyullad, amikor a pálcát az ellenkező irányba fordítja, és megfordítja az üvegben a polarizációt. A lámpa két üvegárnyéka egyedülálló lehetőséget kínál a fizikával való játékra, miközben bármely otthont stílusosan és egyszerűen díszít.

A Delumina 250 mm-es, 320 mm-es méretben és függőlámpaként is kapható. Fedezze fel itt a világítótest-kollekció ciklusát!


Nézze meg a DCW szeszélyes világának többi részét itt!