Gyönyörű egyedi formatervek a brit Buster+Punch-tól, a technikai szépség és a masszív formatervezési kézművesség ötvözésével.

november 6. 2023
Gyönyörű egyedi formatervek a brit Buster+Punch-tól, a technikai szépség és a masszív formatervezési kézművesség ötvözésével.
Egy új, tehetséges világítástechnikai cég talált utat a Lampemesteren, amely mindenkit lenyűgöz nyers, ipari esztétikájával, átlátható kifejezésmódjával és egyedi tervezésével, ahol minden egyes csavar és anya gondosan átgondolt, és semmit sem bíznak a véletlenre. A neve Buster+Punch, és a cég egy kelet-londoni egyedi motorkerékpár-műhelyből indult. A műhely tulajdonosa Massimo Buster Minale volt, aki építészmérnöki diplomát szerzett, és munkája során gyorsan kifejlesztette szemét a részletek iránt, és építészmérnöki képzettségét a műhelyben szerzett tapasztalataival tudta ötvözni. Minale tehetségének és ügyességének sikeres eredményei hamar népszerűvé váltak, ahogyan a termékei iránti kereslet is. 2013-ban Minale úgy döntött, hogy megnyitja a Buster+Punch-ot, amely ugyanolyan elveken alapul, mint a motorműhely: a Buster+Punch kreációinak minden részletét ő maga tervezi, így a berendezési tárgyak minden része is látható, így minden kézzel rajzolt részlet kiemelkedik.

Nézze meg a Buster+Punch összes gyönyörű lámpatesttervét itt.

Egyedülálló módon a Buster+Punch saját designer izzókat is készít. Mivel a vállalat legtöbb lámpatest-kialakítása árnyékoló nélkül készül, a Buster+Punch felismerte, hogy szükség van egy esztétikus és szalonképes fényforrásra, amely kiegészíti és fokozza a lámpatestek általános kialakítását. Míg a legtöbb más lámpatestgyártó nagyrészt figyelmen kívül hagyja magát az izzót a tervezése során, a Buster+Punch egy egész kollekciót hozott létre a design-orientált izzómodellekből, amelyek megtartják a hagyományos izzók minden praktikus tulajdonságát. Minden izzónak füstszürke, borostyánarany stb. színű színezett üveggel és egy látható fénycsővel rendelkezik belül, amelyen keresztül a LED-fény lágy, kellemes fényt bocsát ki. A A Buster+Punch összes izzóját itt találja.

Tudjon meg többet a márkáról, és találja meg a Buster+Punch itt gyönyörű formatervezésű lámpáinak teljes választékát.