A Grupa Designs Arigato Palace Triple Ceiling Light hármas mennyezeti lámpájával még soha nem látott rugalmasságot biztosíthat a világításnak.

október 4. 2023
A Grupa Designs Arigato Palace Triple Ceiling Light hármas mennyezeti lámpájával még soha nem látott rugalmasságot biztosíthat a világításnak.
A letisztult, töretlen vonalakkal, semleges színárnyalatokkal és geometrikus formanyelvvel rendelkező modernista dizájn alapján az Arigato Palace hármas mennyezeti lámpa funkcionális rugalmasságot és praktikus világítást kínál, amely számos különböző típusú térben előnyös lehet. A váz három karból áll, amelyek mindegyike egy-egy árnyékolóban végződik, és amelyek keresztbe-kasul elforgathatók, hogy a fény irányát a lehető legpontosabban lehessen beállítani. Mindegyik árnyékoló egy kis kapszulával rendelkezik, amely a fényforrást árnyékolja, így biztosítva a vakításmentes megvilágítást. A rugalmas karok és árnyékolók praktikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy a világítást pontosan úgy rendezzük el, ahogyan azt szeretnénk. Ha fókuszált világításra van szüksége, a karokat össze lehet közelíteni, így az árnyékolók egy csoportba kerülnek. Ha viszont szórt megvilágítást szeretne, akkor az árnyékolókat különböző irányokba széthúzhatja, vagy hagyhatja, hogy az árnyékolók felfelé, a mennyezet felé mutassanak, így lágy, közvetett fényt hozva létre, amely gyönyörű háttérvilágítást teremt a szobában.

Az Arigato mennyezeti lámpa fehér és fekete színváltozatban kapható, amelyeket sokára itt láthat.

Még több gyönyörű modell ugyanazon a sorozaton belül

A mennyezeti lámpa a Grupa Products kiterjedt Arigato sorozatának része. Az "Arigato" japánul "köszönetet" jelent, és a hagyományos harcművészek által tanúsított rituális udvariassággal hozható összefüggésbe. A Grupa ezt az egyedi esztétikát igyekezett megragadni a rugalmas lámpa kialakításában, ahol az állítható karok éles szögben állíthatóak, hogy egy igazi harcművészet mester kecses, mégis precíz mozdulatainak sziluettjét hozzák létre. A mozgékony Arigato asztali, mennyezeti, fali és padlós kivitelben kapható, így bármely helyiség hasznát veheti. A monokróm, semleges színvilág, amely a termékcsalád összes lámpáját jellemzi, jól illik a következetes minimalista esztétikához. A teljes Arigato termékcsaládot itt tekintheti meg