A belső teret megragadó és meghatározó grafikai tervezés

január 12. 2024
A belső teret megragadó és meghatározó grafikai tervezés
Ha rugalmas fényforrást keres, amely stílusos dizájnnal egységes szobát teremt, ne keressen tovább: a dán ferm LIVING világítástechnikai cég új, stílusos függőlámpája, a Lod hatékony világítást kínál magas funkcionalitással és feltűnő megjelenéssel, amely maradandó benyomást hagy minden jelenlévőre. Az ötletes kialakítás úgy van elrendezve, hogy maximális rugalmasságot biztosítson a világításban, és minden egyes elemet gondosan átgondoltak, mind a praktikus, mind az esztétikai szempontokat szem előtt tartva.

Gondosan kiválasztott alkatrészek, amelyek optimalizálják a funkciót és a formát


A függőlámpa neve jól választott: A "merőleges" maga a lámpaernyő, amely leereszkedik a szobába, és kellemes fényt áraszt a lámpa alatti területre. Mind a felső, mind az alsó árnyékoló egy függőleges központi rúd körül helyezkedik el, amely hangsúlyozza a következetes tervezési koncepciót. A felső árnyékoló a három fényforrás fényét lefelé irányítja, míg az alsó árnyékoló megakadályozza a vakító fényt, ehelyett a fényt lágy és kellemes ragyogással teríti minden oldalra.

Az okos kialakításnak köszönhetően, amely az árnyékolót a kábelen keresztül egy ellensúlyhoz köti, a lámpa magassága állítható. A telepítés során extra szabadságot kap, hogy pontosan oda helyezze a lámpát, ahová szeretné, mivel a kialakítás egy további mennyezeti tartót is tartalmaz, amely meghatározza, hogy az árnyékoló hová lógjon. Az árnyékoló, a mennyezeti tartó, az ellensúly, a rozetták és a kábel mindegyike színben megegyezik, ami gyönyörű stílusérzetet és koherenciát kölcsönöz a teljes dizájnnak. Ugyanakkor a kábel és a többi komponens közötti kapcsolat egy viszonylag nagyméretű grafikai egészet hoz létre, amely a szobába lépve gyorsan megragadja a tekintetet.

A Lod függeszték modern fekete és gyönyörű kasmírszínű változatban is kapható. Nézze meg mindkettőt itt!