Inspirálódjon: három lakberendezési trükk a Muuto Top függőlámpájával

május 15. 2023
Inspirálódjon: három lakberendezési trükk a Muuto Top függőlámpájával
Amikor a Swiss Big-Game és a Muuto összefogott a Top függőlámpa megalkotásakor, a feladat egy olyan lámpa megalkotása volt, amely sokoldalúan felhasználható. Egy olyan lámpát, amely minden feladatot meg tud oldani, és amely mindenféle lakberendezést feldob. Az ikonikus forma, a hozzá tartozó árnyalatok és a nagyszerű fény teszi a Topot olyan lámpává, amelynek mindenki megtalálja a helyét - de hogyan is használjuk pontosan? Az alábbiakban három javaslatot állítottunk össze, hogy inspiráljon és tájékoztasson:

1. Klasszikus világítás a konyhasziget felett

.
A fémlámpák és a festett árnyékoló azt jelenti, hogy egy színpompás színt vihetsz az egyébként egyhangú dekorációba - ugyanakkor a visszafogott színeknek köszönhetően ezek a lámpák sosem mennek ki a divatból.

Két, három vagy több felső függesztékkel a konyhasziget fölött egyszerre praktikus és esztétikus világításod van, amely megvilágítja, bármit is csinálsz a konyhaszigeten - legyen szó ételkészítésről, a családdal való társalgásról vagy a kávézóban való reggelizésről. Ha két vagy több egyforma függeszték mellett dönt, olyan kávézó vagy bár hangulatot érhet el, amelyet egyébként csak olyan trendi városokban tapasztalhat, mint Berlin vagy London.

2. Klaszterművészet a nappaliban

.
A sokféle méret és szín, amelyben a Top függőlámpa kapható, nem csak azért létezik, hogy pontosan megtaláld az otthonodhoz illőt - a különböző változatok kombinálása teljesen megengedett.

Egy sötét sarokban 3-4 különböző magasságban felakasztott Top függőlámpa csodákra képes - de egy unalmas enteriőrben is csodát tehet. Kombinálja a méreteket és a színeket, hogy elérje a dinamizmust és a színpompát, amelyről a Muuto ismert. A lámpák a Muuto színeiben pompáznak, így biztos lehetsz benne, hogy mindegyik gyönyörűen illik egymáshoz!

3. Étkező vagy nappali asztali világítás


Bármilyen típusú étkező- vagy nappaliasztalt is szeretne megvilágítani, a Top függőlámpák között biztosan talál a megfelelőt.

A széles színválaszték biztosítja, hogy mindig talál a dekorációjához illőt - a formák sokfélesége pedig azt, hogy mindig talál a méretéhez illő Top függőlámpát. Ha nagy, kerek asztala van, javasoljuk, hogy válassza az alacsony, de széles Topot, amely gyönyörűen elosztja a fényt - ha pedig hosszúkás asztala van, több kisebbet is kombinálhat! A lehetőségek tárháza végtelen.

Ha kíváncsi vagy, alább felfedezheted a teljes Top függőlámpa-választékunkat:

Tekintse meg a Muuto összes Top függőlámpáját itt!