Nagyszerű funkcionalitás és design

december 29. 2023
Nagyszerű funkcionalitás és design
Rugalmasság, sokoldalúság és elegáns design: a Biavera függőlámpában a Lindby összes tulajdonsága és előnye egyesül. A lámpatest egyszerű, visszafogott dizájnnal rendelkezik. A lámpatest feje egy gyönyörű, fekete lakkozott válaszfalból és két, lágy nikkelezett fényelemből áll, amelyek gyönyörű hullámokban futnak körbe a lámpatest testén. Ez érdekes kontrasztot teremt az egyenes és az ívelt elemek között, ami tovább fokozza a lámpatest vizuális vonzerejét. Ugyanakkor az összes elem teljesen vízszintes, ami nagy területen osztja el a fényt, és szimmetriát teremt a teljes kompozícióban. A lámpatest a fényt lefelé bocsátja ki, ezért ideális étkezőasztalra, íróasztalra, íróasztalra vagy bármilyen más felületre, ahol közvetlen és praktikus fényre van szükség.

A fényforrás a lámpatestbe van integrálva, és a lámpatest minden egyes része mentén LED fényforrásokból áll, amelyek hatékonyan és egyenletesen világítanak az alján lévő fehér burkolaton keresztül. Ez a praktikus, lefelé néző lámpatest széles fénysugarat biztosít a lámpatest teste alatt. A függesztőrudak ellensúlyozással vannak ellátva, amellyel a lámpatest magassága állítható. Ez lehetővé teszi a fényeloszlás vagy a fókusz független pozícionálását és beállítását. A Biaver függesztett lámpatest beépített kapcsoló- és fényerőszabályozó funkcióval is rendelkezik, így a fényerősség egy szabványos fali kapcsolóval szabályozható, külső fényerőszabályozó nélkül. Három beállítással - 100%, 40% és 10% teljes fényerő - biztosíthatja a megfelelő megvilágítást a munkához, a szabadidőhöz vagy az éjszakai tájékozódáshoz.

A Lindby modern és funkcionális lámpatestekről ismert, amelyek nem kötnek kompromisszumot a dizájn és a minőség terén. Nézze meg a Lindby Biavera lámpát itt.