Klasszikusok stílusosan: fedezze fel a HAY színes Apex asztali lámpáit!

december 8. 2023
Klasszikusok stílusosan: fedezze fel a HAY színes Apex asztali lámpáit!
Az Apex szériává vált új asztali lámpában John Tree brit tervező a klasszikus asztali lámpa archetípusát ötvözte a modern színérzékkel, hogy egy izgalmas és exkluzív, klasszikus tulajdonságokkal rendelkező, a hagyományos asztali lámpáktól eltérő karakterű lámpakollekciót hozzon létre. Az Apex sorozat elegáns krómszerkezetével és lenyűgöző mennyezeti mintázatával egyedi és azonnal felismerhető funkcionális dizájnművészeti alkotás.

A termékcsalád kivételes sokoldalúságának és praktikusságának köszönhetően sokféle célra használható

A termékcsalád különböző formájú asztali és állólámpákból áll, amelyek gyönyörű színekben - a semleges tónusoktól a lágy pasztellszíneken át az élénk árnyalatokig - lenyűgöző eredményt nyújtanak. A kupola fényes lakkozású, és a fény irányának beállításához 360 fokban elforgatható. A lámpatestet egy kis szabványos készlettel (E14 LED) szállítjuk, amely számos különböző lámpaformához alkalmas. A rugalmas ernyő lehetővé teszi a hatékony közvetlen és közvetett megvilágítás közötti választást az ernyő elforgatásával, hogy a fényt a fal felé irányítsa, vagy felfelé, hogy a fényt szétszórja és kiegészítse az általános megvilágítást.

Mivel az Apex kollekció különböző asztali lámpákból és lámpatestekből áll, bármilyen környezethez és enteriőrhöz igazítható. Az asztali lámpák elhelyezhetők irodában vagy hálószobában, míg a csavarozható lámpák egyszerűen felcsavarozhatók egy íróasztalra, polcra, könyvespolcra vagy bárhová, ahol világos fényre van szükség.

Apex lámpák teljes választékát itt találja.