Else Solar asztali lámpa a Paulmann-tól - A funkcionalitás és a design tökéletes kombinációja

július 6. 2024
Else Solar asztali lámpa a Paulmann-tól - A funkcionalitás és a design tökéletes kombinációja
Büszkén mutatjuk be az egyik legújabb és legokosabb dizájnt a boltban; az Else Solar asztali lámpát! Ez az egyedi asztali lámpa elegáns és rugalmas megoldás mind beltéri, mind kültéri világításra. A modern technológiát elegáns dizájnnal ötvöző Else asztali lámpa számos olyan előnyt és funkciót kínál, amelyek minden otthonban nélkülözhetetlenné teszik.

A fehér alumíniumból készült Else Solar asztali lámpa egyszerre könnyű és robusztus, szerény súlyával és magasságával a lámpa tökéletesen illeszkedik bármilyen felületre, legyen az a nappali, a hálószoba vagy a terasz.

Az Else egyik legnagyobb előnye a rugalmassága. A lámpa akkumulátorral működik, és napelemmel vagy USB-C kábellel egyaránt tölthető, vagyis nem függ vezetékektől vagy konnektoroktól. Ez egyedülálló lehetőséget ad arra, hogy pontosan oda helyezd el, ahol fényre van szükséged - a nappali hangulatos sarkától a teraszon tartott szabadtéri vacsorákig egy meleg nyári estén.

A lámpa IP44-es besorolással rendelkezik, ami alkalmassá teszi a nedves helyiségekbe történő használatra, és biztosítja, hogy minden irányból érkező fröccsenő víznek ellenálljon. Ezáltal az Else ideális világítási megoldás mind beltéren, mind kültéren, ahol 2700 Kelvin fényerejével és 250 lumenes fényerejével meleg és hívogató hangulatot teremthet.

A beépített LED fényforrással, amely 30 000 óra élettartamú, hosszú élettartamú és energiatakarékos világítást kap. Az Else dimmer funkcióval is fel van szerelve, így könnyedén beállíthatja a fényerőt a megfelelő hangulat megteremtéséhez. A lámpa modern fekete és elegáns fehér színben is kapható, így szabadon választhatod ki a dekorációdhoz leginkább illő modellt!

A Paulmann 5 év garanciával is megnyugtatja Önt, ezzel is hangsúlyozva a termék minőségébe és tartósságába vetett bizalmát.

Akár otthonát szeretné megvilágítani, akár a szabadban szeretne egy hangulatos estét élvezni, az Else Solar asztali lámpa a Paulmann cégtől tökéletes választás. A funkcionalitás, a rugalmasság és a stílus kombinációja olyan befektetéssé teszi, amely hosszú éveken át feldobja otthonát.

Mindkét gyönyörű Else napelemes asztali lámpát itt tekintheti meg