Hozzon saját személyiséget és stílust a belső térbe a színes Neon Tube fénycsöves lámpákkal.

július 11. 2024
Hozzon saját személyiséget és stílust a belső térbe a színes Neon Tube fénycsöves lámpákkal.
A dán HAY dizájner márka Neon Tube sorozat színes lámpái színes és ünnepi dizájnjukkal, amely rugalmas akcentusvilágítást és magas hangulatot biztosít, extra csavart adnak a belső térnek. A lámpák a jól ismert fénycsövön alapulnak, a lámpák egyszerű és következetes dizájnkoncepcióval rendelkeznek, az egyszerű cső alakú lámpatesttől a fényes neonszínekig, amelyek a fénycső fluoreszkáló fényét utánozzák. A fényforrás azonban egy beépített LED-modulból áll, amely a lámpa bekapcsolásakor a teljes lámpatest mentén egy fénycsíkot bocsát ki, amely kiemeli a karcsú formát. Ez egy közvetlenül a kábelhez csatlakoztatott nyomókapcsolón keresztül történik. A lámpa színes felülete színezett, és ragyogó színben ragyog, ami azonnal magára vonzza a tekintetet.

A lámpa elrendezésének lehetőségei végtelenek. Az egyik végén lévő kábelen keresztül a lámpát a falra vagy a mennyezetre akaszthatja. A padlón is hagyhatja függőlegesen, vagy elhelyezheti az ágy vagy a kanapé alatt, hogy modern fényt árasszon a padlóra. Akárhogy is, egy vonzó, modernista hangvételű akcentusvilágítást kap, amely színes belső terekbe és semleges stílusba egyaránt beilleszthető, ahol kontrasztot teremt, és szemet gyönyörködtető statement piece..

Mivel a Neon Tube gyönyörű, feltűnő színek sokaságában kapható, ezeket kombinálhatja is, hogy egyedi világítási forgatókönyveket, mintákat vagy akár képeket hozzon létre a gyönyörű, vékony neonfényekkel. A gyönyörű színváltozatok mindegyike két különböző méretben kapható.

Nézze meg mindet itt