A Tom Dixon művészi lámpái most új, vezeték nélküli változatokban - Bell, Melt és Stone hordozható asztali lámpák!

július 8. 2024
A Tom Dixon művészi lámpái most új, vezeték nélküli változatokban - Bell, Melt és Stone hordozható asztali lámpák!
Tom Dixon világhírű belsőépítész, aki különleges művészi hangvételű, egyedi kifejezésmódú, exkluzív lámpáiról ismert. Ezért nagy örömmel mutatjuk be Dixon gyönyörű műalkotásait új hordozható változatokban, amelyek hozzájárulnak egy praktikus és rugalmas világítási megoldáshoz a mindennapi életben, miközben ugyanazt a kreatív dinamikát fejezik ki, amely az adott sorozat összes lámpájában látható. A Bell, Melt és Stone hordozható asztali lámpákkal egy olyan praktikus dekoratív műalkotást kap, amelyet beltéren és kültéren egyaránt élvezhet.

Mindhárom asztali lámpa vezeték nélküli kialakítású, a mellékelt töltővel, amely képes a beépített LED fényforrást újra energiával feltölteni, hogy egy teljes feltöltés után 9-10 órán át világítson. A fényforrás árnyékolva van, hogy lágy és vakításmentes fényt biztosítson, amely gyönyörűen sugárzik a három gyönyörű dizájnból, amelyek bekapcsolva és kikapcsolva is műalkotást alkotnak.

Az asztali lámpák a Melt, Bell és Stone sorozat részei, amelyek különböző típusú lámpákat tartalmaznak ugyanabban a gyönyörű kivitelben. Ezért az egyes sorozatokon belüli lámpákat könnyen kombinálhatjuk, hogy egységes és exkluzív világítási koncepciót hozzunk létre.

Itt megtekintheti a gyönyörű hordozható lámpákat.