Világszínvonalú spanyol design: üdvözöljük az Aromas del Campo számos gyönyörű alkotását!

június 27. 2024
Világszínvonalú spanyol design: üdvözöljük az Aromas del Campo számos gyönyörű alkotását!
Egy friss, új márka, amely kreatívan közelíti meg a dizájnt, eljutott az üzletbe: A spanyol Aromas del Campo Valenciából. A cég története 1986-ig nyúlik vissza, amikor az alapítók potpourrira és más aromatikus termékekre specializálódtak, amelyek a cégnek a mai napig viselt nevét adták. Néhány év múlva a cég elkezdett szárított virágokkal díszített üveg asztali lámpákat készíteni, ami az ugródeszkája lett egy igazi kalandnak a dizájnerlámpák varázslatos világában. Az Aromas del Campo a funkcionális és technológiailag hatékony formatervezésre összpontosít, elérhető áron, és gyakran a lámpák funkcionalitásába a fényerőszabályozás is beletartozik. A márka terveiben használt elsődleges anyagok az üveg és a fém, amelyek gyönyörű egységet alkotva elegáns és időtálló formaterveket eredményeznek. A márka számos alkotásában azonban fa, kőedény és márvány is szerepel.

Az Aromas del Campo lámpáit különleges kecsesség jellemzi, ami részben a klasszikus designelemeknek köszönhető, mint például a textil vagy opálüveg árnyékolók, az egyszerű geometria, a kerek formák és ugyanazon designelem gyönyörű ismétlődései ugyanazon a lámpán belül, ami segít abban, hogy minden lámpa egységes kifejezést kapjon. A lámpák közül több nagyobb kollekciók része, mint például a Abbacus és Elma sorozat, ezért többféle változatban, színváltozatban és lámpatípusban kaphatók. A stílus gyakran egyszerű formájú, színű és anyagösszetételű, az időtlen kifejezés felé hajlik, enyhe minimalista jegyekkel. A márka egyik fő neve a világítástechnikai tervező Pepe Fornas, aki az Aromas del Campo számos alkotása mögött áll. Fornas összes gyönyörű lámpáját sokszor itt tekintheti meg.

Az Aromas del Campo egy csodálatos csokor stílusos, exkluzív megjelenésű dizájnt kínál olyan áron, amelyet mindenki megengedhet magának. Az Aromas del Campo teljes lámpaválasztékát itt találja.