A skandináv dizájn és a klasszikus jegyek elbűvölő egyesülése - üdvözöljük a Bloomingville boltban!

június 24. 2024
A skandináv dizájn és a klasszikus jegyek elbűvölő egyesülése - üdvözöljük a Bloomingville boltban!
Nagy örömünkre szolgál, hogy a dán Bloomingville számos gyönyörű lámpadizájnját felvehetjük webshopunkba. A dizájner márka szemet gyönyörködtető lámpái és lakberendezési kiegészítői az évek során egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így sok otthonba bekerültek. A 2000-ben alapított Bloomingville-t a skandináv dizájn és életstílus iránti erős vonzalom vezérelte, amely az elegáns formatervezésű kollekciókban jutott kifejezésre.

Kortárs, skandináv design klasszikus csavarral


Egy Bloomingville-design azonnal felismerhető a modern északi stílus, a részletgazdag sziluettek és a minimalista formák sikeres ötvözéséről a klasszikus vonalakkal, időtlen színkombinációkkal és azzal az elegáns lendülettel, amely a hagyományos formatervezői kézművességet jellemzi a lámpák gyönyörű világában. Ugyanakkor a márka számos bohém ihletésű dizájnt is kínál, köztük számos fonott lámpa dizájnt, amelyek lazább, természetesebb stílusban készülnek, és segítenek otthonosabbá tenni a nappalit.

Inspiráló kiegészítések a régi kedvencekhez


Amikor a Bloomingville-t 2014-ben felvásárolta a Regent Holding, a márka kibővült, és rengeteg új lehetőséget teremtett a stílusos minták repertoárjának kiegészítésére. A Bloomingville mostantól több márkát is magában foglaló házzá vált, beleértve a 2018-ban bevezetett Creative Collectiont is. Ez az új termékcsalád az ötletes és innovatív dizájnokra összpontosít, amelyek a hagyományos beltéri lámpákat kreatívan feldobják. A Bloomingville ennyi lehetőséggel minden ízléshez és minden dekorációhoz kínál formaterveket.

Megtekintheti a Bloomingville lámpák teljes választékát itt