Stílusos világítás minden sarokban az Atom csillárral a Halo Designtól

június 20. 2024
Stílusos világítás minden sarokban az Atom csillárral a Halo Designtól
Ha egy hatékony világítási modellt keres, amellyel elűzheti az árnyékokat a sarkokból, lehetőleg modern, stílusos és praktikus kivitelben, amely egyszerre rugalmas és funkcionális, akkor a legjobb helyen jár: A dán Halo Design dizájner márka gyönyörű Atom sorozata a megszokottnál nagyobb világítási élményt nyújt. A sorozat szokatlan kialakítású csillárokból áll, amelyek friss levegőt lehelnek a belső térbe. A világítási sorozat nevének ihletője gyorsan kiderül a vékony fémkeretre helyezett gömb alakú üvegárnyékolók ötletes kompozíciójából, így a teljes szerkezet egy molekulára emlékeztet. A több fényforrás messzire ható fényt biztosít nagy területen, az érdekes szerkezet pedig arra ösztönöz, hogy a lámpát a szoba közepére helyezd, így a gyönyörű fényhatás és a design igazán érvényesülni tud.

Az Atom csillár többféle formában, méretben és színváltozatban, 6-8 fényforrással kapható. Választhat különböző matt fekete vagy fényes sárgaréz arany színű keretek és árnyalatok közül, amelyek borostyán arany tónusúak a meleg fényű világításhoz, füstszürke árnyalatok a szórt fényhez és opálfehér árnyalatok a lágy, egyenletes és vakításmentes világításhoz.

Az összes Atom csillár megtekintése itt

Az Atom sorozat nem csak csillárokból áll, hanem egy nagyobb világítási sorozat része, amely padló-, fali-, asztali- és mennyezeti lámpákat is tartalmaz ugyanabban a dizájnban és színösszeállításban, ami megkönnyíti a lámpák különböző módon történő kombinálását. A teljes Atom sorozatot itt találja.