A szín és a skandináv dizájn találkozik az új svéd designer márkában, a Swedish Ninja-ban.

június 8. 2024
A szín és a skandináv dizájn találkozik az új svéd designer márkában, a Swedish Ninja-ban.
A skandináv belsőépítészet örökké leleményes megközelítésével és a modern dizájnban ritkán látható világos és feltűnő színek iránti nyilvánvaló vonzalmával a Swedish Ninja berobbant a skandináv dizájn színterére. A történet 2010-ben kezdődött, amikor Maria Gustavsson svéd tervezőnő még szabadúszóként bútorokat és belsőépítészeti tárgyakat tervezett más cégeknek. A cég 2016-ban kezdte el saját termékeinek forgalmazását. Ma már a Swedish Ninját egész Európában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban, valamint a nemzetközi online kiskereskedők széles skáláján forgalmazzák.

Az eredetiség, a hitelesség és a helyi formatervezői kézművesség tisztelete áll minden Swedish Ninja design középpontjában. A márka arra is törekszik, hogy csökkentse a szénlábnyomát, ami a minőségi anyagok használatában is megmutatkozik, hogy meghosszabbítsák a formatervezett termékek élettartamát, valamint a svédországi Smålandban történő helyi gyártásban - egy olyan területen, amely a szakképzett asztalosművészetéről ismert, és amely Pippi Longstocking és a Swedish Ninja alapítójának, Maria Gustavssonnak is otthont adott. Astrid Lindgren híres gyermekkönyvhőse, a független és találékony nő megtestesítője által inspirálva Maria Gustavsson megalapította saját tervezőcégét, amelynek a mai napig ő a vezérigazgatója és egyedüli tulajdonosa.

A Swedish Ninja védjegye a skandináv dizájnra jellemző egyszerűség és szigorúság sikeres egyesítése Gustavsson színörömével, amely minden egyes, a Swedish Ninja által tervezett termékből sugárzik. Minden alkotásuk ráadásul széles színválasztékban kapható, így nem kell kompromisszumot kötnöd a kedvenc színvilágoddal kapcsolatban, ha a svéd dizájncégtől rendelsz terméket.

A Swedish Ninja már számos gyönyörű lámpakollekció mögött áll, amelyeket itt itt találsz.

A svéd dizájnermárka emellett gyönyörű és praktikus lakberendezési tárgyakból álló enteriőröket is forgalmaz. Nézze meg mindet itt.