A Ceramique Down asztali lámpa a Flos-tól a kerámia művészet és a dizájn kellemes egységét kínálja.

június 6. 2024
A Ceramique Down asztali lámpa a Flos-tól a kerámia művészet és a dizájn kellemes egységét kínálja.
A formák egyszerű kompozíciója, a tömör, természetes anyag, az egyszínű, mázas felület és a holisztikus szerkezet - mind a legmagasabb minőségű, masszív formatervezési kézművességről tanúskodnak. A Ceramique Down asztali lámpa hatékony fényforrás esztétikus kialakításban, amely megszépíti a nappalit, az irodát és a hálószobát. A lámpa az olasz Flos világítástechnikai cég és a testvérek Ronan és Erwan Bouroullec együttműködésének eredménye, mindketten képzett tervezők, akik több formatervező céggel dolgoztak együtt, hogy az ötletekből valósággá váljanak és gyönyörű alkotásokat hozzanak létre. Ha kíváncsi vagy a Bouroullec testvérekre és stílusukra, akkor több tervüket már itt találod.

A Ceramique Down asztali lámpa egy nagyobb sorozat része, amely különböző irányultságú lámpaernyőkkel és több gyönyörű színben készül. A lámpák ólommentes égetett agyagból készülnek, gyönyörű, fényes felületi mázzal. A Down változat Rust Red, Navy Blue és Moss Green színekben kapható.
A három színt gondosan választottuk ki, hogy szemet gyönyörködtető legyen és felhívja a figyelmet a lámpa kialakítására, de ne legyen zavaró vagy domináns a belső térben. Minden Ceramique lámpa ugyanolyan egyszerű kompozícióval rendelkezik, kerek talppal, téglalap alakú kerettel és harang alakú ernyővel, amely széles fénykibocsátással rendelkezik, ami hatékony és szórt lefelé irányuló fényt biztosít. A fényforrás egy beépített LED modul, amely energiatakarékos, lefelé irányuló fényt bocsát ki. A fénykibocsátást egy matt burkolat árnyékolja, amely kiegyenlíti a fényt a kellemes, egyenletes megjelenés érdekében. Ugyanakkor a fénykibocsátás stratégiai elhelyezése biztosítja, hogy a fény ne vakítson. Ez teszi a Ceramique Down asztali lámpát ideális éjjeliszekrény-, olvasó- vagy akár feladatlámpává.

Lássa a Ceramique Down asztali lámpa összes változatát itt