Design-orientált világítás bármely helyiségben a Baroni asztali lámpa új, hordozható változatával

május 30. 2024
Design-orientált világítás bármely helyiségben a Baroni asztali lámpa új, hordozható változatával
A szép, stílusos világítás nem korlátozódhat csak egy helyiségre. Ez volt az ötlet a Baroni sorozat új tagja, a Baroni hordozható asztali lámpa mögött, amely vezeték nélküli kialakításával, vízálló lámpatestével és elemmel működő fényforrásával számtalan térben és környezetben élvezhető. A lámpa a dán Michael Waltersdorff formatervező és a Halo Design világítástechnikai gyártó gyümölcsöző együttműködésének eredménye. Waltersdorff már régóta dolgozik együtt a Halo Designnal, hogy gyönyörű lámpamodelleket alkosson, amelyek modern kifejezésmóddal és a skandináv minimalizmussal példálóznak. Ha kíváncsi Waltersdorff Halo Design számára készített egyéb alkotásaira, akkor azokat itt találja.

Az IP44-es besorolásnak köszönhetően a Baroni Portable kültéren is használható erkélyen és teraszon, illetve nedves helyiségekben, például a fürdőszoba vagy a pince ablakmélyedésében. A lámpa beépített fényerőszabályzó funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényerő beállítását, hogy minden időpontban és alkalomhoz megfelelő fényt biztosítson, az akkumulátor élettartama pedig 8-16 óra a választott fényerősségtől függően.

Az asztali lámpa egy teljes kollekció része, ezért a gyönyörű formatervezésű lámpa asztali lámpaként (hagyományos vagy vezeték nélküli), mennyezeti lámpaként, állólámpaként és függőlámpaként is kapható különböző méretekben és színekben, így az Ön egyedi igényeinek és stílusának megfelelő modellt szerezheti be. A sorozat összes lámpájának közös jellemzője a gyönyörű opálüveg árnyékoló és a csiszolt fémből készült egyedi részletek, amelyek klasszikus és időtlen megjelenést kölcsönöznek a lámpáknak, amelyek generációkon át illeszkednek majd az Ön belsőépítészetéhez.   A kiváló minőségű opálüveg-árnyékoló emellett szórt, kényelmes és vakításmentes fényt biztosít, így biztos lehet benne, hogy a Baroni lámpával hatékony és dekoratív világítást kap. A teljes Baroni termékcsaládot itt találja