Megérkezett a Luumr a boltba - teremtsen okos otthont!

június 22. 2024
Megérkezett a Luumr a boltba - teremtsen okos otthont!
Bemutatunk egy rendkívüli új terméket! Mostantól fénylő paradicsommá varázsolhatja otthonát legújabb termékünkkel; Luumr! A Luumr több, mint egyszerű izzók - ez egy olyan innováció az intelligens világítás terén, amely olyan módon fogja átalakítani a környezetét, ahogyan azt soha nem gondolta volna.

A Luumr izzókkal nem csak fényt kap - egy teljesen új élményt kap, amikor az otthonában lévő világítást az Ön igényeihez tökéletesen igazíthatja és testre szabhatja. Az izzókat egyszerűen csatlakoztathatja Wi-Fi hálózatához, és közvetlenül okostelefonjáról vagy táblagépéről vezérelheti őket az intuitív Luumr alkalmazás segítségével. Egyetlen érintéssel megváltoztathatja a fényszíneket, beállíthatja a fényerőt, ütemezheti a világítást és még sok-sok mást - mindezt az Ön igényei szerint, kényelmesen a kanapéjáról, vagy akár akkor is, amikor nincs otthon.

De itt még nem áll meg! A Luumr izzók más intelligens alkalmazásokkal is kompatibilisek, így teljesen integrált és intelligens otthont hozhat létre. A Luumr alkalmazással pedig egyszerűen, egyetlen központi helyről kezelheti és vezérelheti az összes okoseszközét, beleértve a függönyöket vagy a fűtést is, így egyszerűen és kényelmesen teremtheti meg otthonában a tökéletes hangulatot. A Luumr alkalmazás használatáról itt olvashat még többet.

Akkor miért várjon? Készüljön fel, hogy a Luumr segítségével megtapasztalja a világítás jövőjét, és hagyja, hogy otthona úgy ragyogjon a fénytől és az innovációtól, mint még soha. Üdvözöljük a világító lehetőségek világában!

A Luumr összes intelligens izzóját itt találja.