Tapasztald meg a szabadságot a Flos Bon Jour Unplugged készülékével - a vezeték nélküli csodával!

május 25. 2024
Tapasztald meg a szabadságot a Flos Bon Jour Unplugged készülékével - a vezeték nélküli csodával!
A Bon Jour Unplugged a Philippe Starck által a Flos számára tervezett ikonikus lámpakollekció vezeték nélküli változata. Ez a lámpa nemcsak stílusos és könnyű, hanem technológiailag is fejlett, köszönhetően az úttörő Edge Lighting technológiának, amely egyenletes és kényelmes fényeloszlást biztosít.

Képzeljen el egy olyan lámpát, amely egész nap követi Önt - a reggeli első fényektől az esti nyugodt hangulatig. A Bon Jour Unplugged az Ön állandó társa, akár az íróasztalnál dolgozik, akár a nappaliban kuckózik, akár a teraszon élvez egy nyári estét. Ezt a sokoldalú lámpát úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon az Ön igényeihez és környezetéhez, így minden helyzetben nélkülözhetetlenné válik.

A mellékelt töltővel a lámpa mindössze három óra alatt teljesen feltölthető, így gyorsan újra élvezheti fényét. Maximális fényerőn a lámpa lenyűgöző hat órán át képes világítani, így ideális rövid és hosszú helyzetekben egyaránt. A lámpa alján található intuitív optikai fényerőszabályzó kapcsolóval könnyedén beállíthatja a fényerőt 10% és 100% között, és négy különböző intenzitás közül választhat. Ez lehetővé teszi, hogy minden alkalomra tökéletes megvilágítást teremtsen, legyen szó világos fényről az olvasáshoz vagy lágy fényről a pihenéshez.

A Bon Jour Unplugged modern MicroUSB-C interfésszel van felszerelve, amely vezeték nélküli működést biztosít, az akkumulátor élettartama pedig fényerőtől függően 6-24 óra. Ez nem csak kényelmessé, hanem rugalmassá is teszi, így bárhová magával viheti az otthonában vagy akár a szabadban is. A lámpa és tartozékai többféle kivitelben és színben kaphatók, így olyan lámpát hozhat létre, amely tükrözi személyes stílusát, és tökéletesen illeszkedik otthona különböző helyiségeihez és hangulataihoz. További koronák hozzáadásával könnyedén megváltoztathatja a lámpa megjelenését, és új, a hangulatához és belsőépítészeti stílusához illő hangulatokat teremthet.

A Bon Jour Unplugged nem csak egy lámpa - ez egy értékes kis barát, amely fényt és eleganciát hoz az életedbe. A világhírű tervező, Philippe Starck által gondosan és precízen megtervezett lámpa egyszerre garantálja a magas minőséget és az esztétikai szépséget. Dobja fel mindennapjait a Bon Jour Unplugged lámpával, ahol az elegancia találkozik a funkcionalitással, és tapasztalja meg, milyen különbséget jelent egy olyan lámpa, amely éppoly szép, mint amilyen praktikus.

A Flos összes Bon Jour Unplugged lámpája itt

Original text by FLOS in FLOS STORIES