Multifunkcionalitás és esztétika a világítási koncepcióban - nézze meg az Astep új Isol világítási termékcsaládját!

május 20. 2024
Multifunkcionalitás és esztétika a világítási koncepcióban - nézze meg az Astep új Isol világítási termékcsaládját!
Az Astep olasz tervezőmárka Isol világítási sorozatának középpontjában a funkcionalitás áll. A kollekció, amely több különböző méretű függesztékből és állólámpából áll, egységes koncepcióval, koherens dizájnban mutatkozik be. A kollekción belüli összes lámpa ugyanolyan holisztikus kialakítással és ugyanolyan gyönyörű krémfehér textilárnyékolóval rendelkezik, amely klasszikus eleganciát sugároz modern beütéssel.

A gyönyörű sorozat ötletgazdája David Thulstrup dán tervező, aki 2021-ben dobta piacra az Isol függőlámpát, majd 2023-ban az Isol állólámpával bővítette a sorozatot. Mindkét modell jellegzetessége a hangelnyelő árnyékoló, amelyet alaposan teszteltek, hogy minimalizálják a visszhangot és a visszhangot a szobában. Ez a tulajdonság teszi az Isol lámpákat tökéletessé az irodai helyiségek vagy más olyan területek megvilágítására, ahol nagy a gyalogosforgalom, és hatékony zajszint-szabályozásra van szükség. A nagyobb helyiségek jobb hangelnyelést igényelnek. Ezért az Isol Pendant lámpát úgy tervezték, hogy a hatékonyabb zajcsökkentés érdekében magasságában bővíthető legyen. Alternatív megoldásként több függőelemet is felakaszthat csoportosan, hogy fokozza a hangelnyelő tulajdonságokat.

Az Isol textil árnyékolója minden oldalról körülöleli a fényforrást, így lágy és vakításmentes fényt eredményez, amely minden oldalról egyenletesen terjed. Ezáltal a lámpatestek tökéletesen alkalmasak nagyobb helyiségek hangulat- és háttérvilágítására. Az állólámpák a lábkapcsolóba épített fényerőszabályzó funkcióval is rendelkeznek, így a fényerőt az adott időponthoz és célhoz igazíthatja.

A lámpa minden változata két színváltozatban, fekete és bézs színű kerettel kapható. Mindegyiknek ugyanaz a krémfehér textilárnyékolója van, így könnyen kombinálhatóak. Az Astep teljes gyönyörű Isol sorozatát itt találod..