Hozzon életet és örömet a modern belső terekbe a Cozy Living új színes üveglámpáival.

május 13. 2024
Hozzon életet és örömet a modern belső terekbe a Cozy Living új színes üveglámpáival.
A mai modern világítási tervek közül sokakat a minimalista szigor jellemez a tervezésben és a semleges árnyalatú, monokróm színsémák. Ez hozzájárul a belső tér tiszta és letisztult megjelenéséhez, de gyorsan rideggé és személytelenné teheti azt. A Cozy Living világítástechnikai mesterei ezen szeretnének változtatni, és gyönyörű függőlámpák és asztali lámpák sorozatát hozták létre, amelyek modern megjelenésűek, de csodás színörömmel és játékos mintázattal élettel és személyiséggel töltik meg a belső teret.

A lámpák a dán Bahne dizájncég ötletei a Cozy Living számára, akik gyönyörű asztali lámpáikról ismertek, és különleges szeretettel használják az üveget, mint tervezési anyagot. Mivel a lámpák szájjal fújt üvegből készülnek, nincs két egyforma lámpa. Minden lámpának megvan a maga kifejezőereje, és az üveg színe is egyedi, mivel az üveget az öntőformába fújás előtt színezik. Ezért az üveg vastagsága is változhat. Az üveg anyaga hatékonyan kiegyenlíti a fényt, így az minden oldalról vakításmentesen és egyenletesen ragyoghat. Amikor a fényt bekapcsolják, a szín és a csíkmintázat még jobban kiemelkedik, gyönyörűen kiemelve a dizájnt, és a belsőépítészet szerves részévé téve azt.

Mivel ugyanazok a színkeverékek ismétlődnek, könnyedén kombinálhatja a függő- és asztali lámpákat, hogy stílust és koherenciát vigyen a világítási koncepciójába.

A Cozy Living összes csíkos üveg medálját és asztali lámpáját itt tekintheti meg.