IZGALMAS HÍREK! A boltban található három terméket jelölték a BO BEDRE és a Bolig Magazine Design Favorites 2024 versenyére.

március 30. 2024
IZGALMAS HÍREK! A boltban található három terméket jelölték a BO BEDRE és a Bolig Magazine Design Favorites 2024 versenyére.
Nagy büszkeséggel jelenthetjük be, hogy üzletünkben három terméket is jelöltek a BO BEDRE és a Bolig Magazine Design Favorites 2024 versenyére. A Design Favorites Dánia lakberendezési díja, amely a legjobb lakberendezési kiegészítőket ünnepli.

A BO BEDRE és a Bolig Magazine Design Favorites a BO BEDRE és a Bolig Magazine kiterjedt univerzumának és platformjainak kategóriákon átívelő dizájnra fókuszálva áll reflektorfényben. Ez az exkluzív otthoni és lakberendezési univerzum a legjobb otthoni kiegészítőket ünnepli egy izgalmas kiválasztási folyamaton keresztül. A győzteseket nemcsak egy szakértő zsűri választja ki, hanem maguk az olvasók is egy szavazáson keresztül.

A zsűri tagjai Helle Blok, a Bolig Magasinet főszerkesztője, Julie Löwenstein, a Bolig Magasinet stylistja és Erik Rimmer, a BO BEDRE főszerkesztője, akik különböző kategóriákban jelölték a legkiemelkedőbb designokat. A végső szót azonban az olvasók mondják ki, akik eldöntik, hogy mely termékek érdemlik meg a győzelmet.

A kategóriákat a zsűri gondosan határozta meg és választotta ki, hogy tükrözzék a dán lakberendezés és design széles skáláját. Azzal, hogy szavaz a kedvenceire, esélye van arra is, hogy összesen 25 000 dán korona értékű ajándékutalványt nyerjen, így lehetősége nyílik arra, hogy saját otthonát a legjobb skandináv építészet, design és belsőépítészet inspirációival frissítse fel.

A lakberendezési kiegészítőkön belül számos különböző kategória létezik, a jelöltek között pedig a fali lámpa kategóriában a Pearl Wall Lamp Chrome, a fali lámpa kategóriában a Infinite asztali lámpa fekete az asztali lámpa kategóriában és Mist hordozható asztali lámpa fekete a hordozható lámpa kategóriában. Mindhárom termék a dán NOLA márkától származik, amely a skandináv dizájnhagyományokban gyökerező, az egyszerűségre, a funkcionalitásra és az esztétikára összpontosító világítástechnikai termékekre specializálódott. A BO BEDRE és a Bolig Magazine Design Kedvencek a dán lakberendezési kiegészítők sokszínűségének és minőségének ünnepe, a nyertesek pedig a modern design legjobbjait képviselik.