Louis Poulsen bemutatja - PH 2/1 hordozható asztali lámpák

május 6. 2024
Louis Poulsen bemutatja - PH 2/1 hordozható asztali lámpák
A Louis Poulsen bemutatja ikonikus világítástechnikai kollekciójának legújabb tagját, az innovatív PH 2/1 hordozható asztali lámpát, amely Poul Henningsen időtlen formatervének modern értelmezése. Az 1926-ban készült egyedülálló háromárnyékos rendszer alapján, amely lágy, vakításmentes fényéről ismert, ez a hordozható lámpa sokoldalúságot és stílust kínál egy elegáns csomagban.

Elődeitől eltérően a PH 2/1 hordozható asztali lámpa modern csavart ad hordozható funkcionalitásával, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol elhelyezzék a vezetékek vagy dugaszok korlátai nélkül. Két kifinomult kivitelben, Brass Metallised és High Lustre Chrome Plated kivitelben kapható, ez a lámpa zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen dekorációs stílusba, és finom eleganciát kínál.

A PH 2/1 hordozható asztali lámpa stílusos megjelenése mellett fejlett funkciókat is kínál, köztük egy egyedülálló "Dim to Warm" funkciót, amely lehetővé teszi a fényerő és a színhőmérséklet beállítását 1800 és 2700 Kelvin között. Ez megkönnyíti a hangulatos légkör megteremtését, amely bármilyen alkalomra tökéletes.

Az IP44-es besorolásnak köszönhetően ez a lámpa kültéri használatra is alkalmas, így a meleg nyári estéken a teraszon vagy a kertben is élvezheti a lágy megvilágítást. És a hosszú élettartamú, 5%-os fényerő mellett akár 120 órás akkumulátor-élettartamával ez a lámpa megadja a szabadságot, hogy gondtalanul élvezze a fényt.

A PH 2/1 hordozható lámpa nemcsak egy praktikus világítási megoldás, hanem önmagában is egy műalkotás, amely időtlen dizájnjával és innovatív funkcióival bármely belső teret gazdagít.

Nézze meg mindkét PH 2/1 hordozható asztali lámpát itt.