A Louis Poulsen egyedi, különleges kollekcióval ünnepli a 150. évfordulót!

március 8. 2024
A Louis Poulsen egyedi, különleges kollekcióval ünnepli a 150. évfordulót!
Nagy örömmel jelentjük be a Louis Poulsen egyedi design-ikonok lenyűgöző gyűjteményének legújabb exkluzív tagjait. A tervezőház 150. évfordulója alkalmából négy új különleges kiadást dobtak piacra világhírű klasszikusokból a választékukból.

A jubileumi kollekcióban szerepel a PH Artichoke medál Ø480 és Ø600 és a PH 5 medál a Poul Henningsen és a AJ Mini asztali lámpa a Arne Jacobsen.

Minden évfordulós változat lenyűgöző matt fehér/halványrózsaszín színkombinációban készül, amelyet gyönyörűen kiegészítenek az egyedi polírozott sárgaréz részletek, amelyek idővel gyönyörű patinát kapnak, ami egyedi karaktert kölcsönöz a lámpáknak. Ezenkívül a meleg fémtónusok kedves vintage jelleget kölcsönöznek az otthoni dekorációnak, ami szintén növeli a lámpák esztétikai értékét a belsőépítészetben.

A Matt White egy csipetnyi frissességet és fényt kölcsönöz a szobának, míg a Pale Rose lágyan öleli át azt finom és nyugtató árnyalatával. Az árnyalatok közötti harmónia értelmes dimenziót teremt a helyiségben, valamint finom eleganciát és meleg érzést, amely pihenésre és jólétre hív. A Matt White és a Pale Rose több mint egyszerű színek, a stílus és a karakter kifejeződései, amelyek időtlen és kifinomult megjelenést kölcsönöznek otthonának.

Ha szeretne egyet az exkluzív jubileumi lámpák közül, ne várjon túl sokáig - csak 2024-ben kaphatóak, és korlátozott darabszámban kerülnek forgalomba. A PH Articsóka mindkét méretben csak 300 darabban kapható, az 5. levélre gravírozott egyedi számmal és az egyedi évfordulós logóval együtt.

Díszítse otthonát egy egyedi dán dizájn ikonnal, amelynek jó története a kiváló kézműves kivitelezésben rejlik!

Még több egyedi lámpa a Louis Poulsen cégtől itt