A Kartell bemutatja a TEA asztali lámpákat - Ferruccio Laviani fenntartható mesterműve

március 20. 2024
A Kartell bemutatja a TEA asztali lámpákat - Ferruccio Laviani fenntartható mesterműve
Az innovatív és esztétikus termékeiről ismert, úttörő olasz dizájnház, a Kartell most esztétikus és környezetbarát TEA asztali lámpák sorozatát dobta piacra, amely a neves tervező, Ferruccio Laviani fenséges alkotása, akivel hosszú és sikeres együttműködést folytat.

A Kartell 20 éve a második otthonom. Mi mást lehetne még mondani?
                -       Ferruccio Laviani

A TEA asztali lámpák fenséges egyszerűséget sugároznak, ahol a forma szinte absztrakt jelleget ölt, két kézre emlékeztetve, amely átöleli a fényforrást, chiaroscuro hatást keltve a gyönyörű árnyékokkal, amelyeket kibocsát.

A TEA asztali lámpa legjellegzetesebb tulajdonsága a szabálytalan, porózus felület innovatív választása, amely természetes érzetet kölcsönöz a lámpának. A lámpa számos esztétikus alapszínben kapható, többek között Fehér, Antracit, Terrakotta és Szürkésbarna színben, egyértelműen bizonyítva, hogy újrahasznosított anyagokból is könnyedén készíthetők kiváló minőségű és nagy költőiségű, rendkívüli tárgyak.

A TEA asztali lámpa egyik úttörő eleme egy új, környezetbarát, újrahasznosított anyag; a termoplasztikus technopolimer használata. Ezt az anyagot különböző ágazatokból származó tiszta, más anyagokkal nem szennyezett hulladékanyagokból, például bútorokból, autókból, elektromos készülékekből és csomagolóanyagokból állítják elő. Az anyag megőrzi a legmagasabb esztétikai minőséget és szerkezeti követelményeket, így korlátlan lehetőséget kínál a fel nem használt hulladékanyagok újrahasznosítására és új életre keltésére. Ezért Ön is környezettudatos döntést hoz, amikor egy TEA asztali lámpát vásárol, amely képes ötvözni a funkcionalitást, az esztétikát és a minőséget, így egyszerre nyújt praktikus fényforrást és dekoratív lakberendezési elemet.

A TEA asztali lámpa nemcsak az esztétika és a funkcionalitás ötvözését jelenti, hanem a fenntartható tervezés felé tett úttörő lépést is. A TEA asztali lámpa egyedi kialakításával és fenntartható anyagokkal utat mutat a jövő designja felé, ahol a szépség és a környezetvédelem kéz a kézben jár.

A Kartell összes TEA asztali lámpája itt