Fény és otthonosság a sötét északról - Pilke Signature 64 állólámpa

április 11. 2024
Fény és otthonosság a sötét északról - Pilke Signature 64 állólámpa
Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a Pilke Signature 64 állólámpát, amely a finn Pilke lámpagyártó eddigi legnagyobb zseniális alkotása, a Pilke Signature világítási kollekció újabb csodálatos kiegészítője.

Különösen a három gyönyörű színben kapható állólámpa különleges része az ikonikus Pilke Signature sorozatnak. A "64" név a lámpa méreteire utal, amelyek 64 centiméter hosszúságú, szélességű és magasságúak, ami jól átgondolt kialakításra utal. A sorozat összes árnyékolójához hasonlóan ragasztó és csavarok nélkül szerelik össze, és az ötletet átvitték a Pilke Signature 64 állólámpára is, amelyet talp és oszlop nélkül szerelnek össze. Így a design megőrzi tökéletességét, így semmit sem lehet hozzáadni vagy eltávolítani. Az árnyékoló is többféleképpen állítható, lehetőség van arra, hogy szimmetrikus profilba emelje, vagy ferdén megdöntse, hogy aszimmetrikus legyen, attól függően, hogy melyik megjelenés tetszik Önnek a legjobban.

A Pilke Signature 64 állólámpa további gyönyörű változatait és a Pilke Signature sorozat többi tagját itt tekintheti meg.

Amikor Tuuka Halonen finn tervező megalkotta a Pilke Signature sorozatot, ezzel hazája erős fafeldolgozási hagyományai előtt tisztelgett. A jellegzetes finn érintés a gyönyörű design minden részletében megmutatkozik, a lámpa alapanyagául szolgáló elegáns rétegelt lemeztől a bonyolult geometrikus fonott mintázatig, amely a szamii kultúrát átható, részletekre való odafigyelést és kifinomultságot idézi. Mivel Finnország a sötét télről is ismert, nem meglepő, hogy a finnek mesterévé váltak a hatékony és hangulatos világítás megteremtésének, amely reményt és örömöt sugároz a sötét hónapokban, amikor a nap alig mutatja magát. Természetesen minden Pilke Signatur lámpa kézzel készül Finnországban.