FLOS STORIES: Belt Fabric Pendant új, energiabarát modellben!

január 25. 2024
FLOS STORIES: Belt Fabric Pendant új, energiabarát modellben!
Készüljön fel egy rendkívüli világítási élményre a Flos család legújabb tagjával, a Belt Fabric függesztékkel. Tegyen egy utazást az esztétikus minimalizmuson és a meglepő dizájnon keresztül, amelynek minden egyes elemét gondosan válogatták össze a látnok tervező testvérek, Ronan és Erwan Bouroullec.

Képzelj el egy olyan fényművet, ahol az organikus formák találkoznak a feszes vonalakkal, hogy a mozgás és a forma szimfóniáját hozzák létre. A Belt Fabric Pendant sokkal több, mint egy lámpa; ez egy műalkotás. A lovaglás világából származó bőrszíjak által inspirált lámpa átalakítja a világítás hagyományos elképzelését azáltal, hogy vezetékeit egy rugalmas textilövbe rejti, amely elegánsan tekeredik le a mennyezetről.

Ez az egyedi függőlámpa amellett, hogy gyönyörű dizájnelem a belső térben, kivételes funkcionalitást is kínál. Rugalmas jellegének köszönhetően a Belt Fabric függőlámpát igényei és preferenciái szerint alakíthatja. A térben szabadon táncolótól kezdve az építészet szokatlan módon történő követéséig ez a lámpa bármely helyiségben képes varázslatos hangulatot teremteni.

A Beltet először 2020-ban mutatták be, ma pedig új, klímabarát textíliák választékával bővítették a választékot, olívazöld és rézbarna színekben, amelyek kétségtelenül tökéletesen kiegészítik az Ön személyes stílusát és lakberendezési igényeit. Akár a bőr klasszikus megjelenését, akár a szövet modern érintését kedveli, a Belt Fabric függőlámpa az Ön számára is megfelelő.

Úttörő formatervezésével és kivételes funkcionalitásával a Belt Fabric függőlámpa 2022-ben elnyerte a rangos Compasso d'Oro ADI díjat. A környezettudatosság és az eredetiség elismerése csak egy újabb bizonyítéka a Flos innováció, kézművesség és világszínvonalú design iránti elkötelezettségének.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtapasztalja a szépség és a funkció végső fúzióját. Legyen a Belt Fabric Pendant a következő világítási beruházása, és hagyja, hogy otthona páratlan eleganciával és stílussal ragyogjon.

A két kiemelkedő Belt Fabric medál itt található.

Original text by FLOS in FLOS STORIES