Funkcionális kiegészítés az Umage esztétikus Asteria sorozatához: köszöntse az Asteria Plus-t!

április 4. 2024
Funkcionális kiegészítés az Umage esztétikus Asteria sorozatához: köszöntse az Asteria Plus-t!
Mióta a Søren Ravn Christensen Asteria függőlámpa-sorozat 2017-ben először látott napvilágot, a gyönyörű világítótest-kollekció a dán dizájnra jellemző egyedi esztétikát példázza: áramvonalas és holisztikus megjelenés, tiszta, töretlen geometria, exkluzív színnyelv és kevés, de döntő fontosságú részlet, amelyek személyiséget és karaktert adnak a dizájnnak. A Asteria Plus sorozat új lámpáival még nagyobb hangsúlyt fektetnek a lámpa funkcionalitására és használhatóságára, anélkül, hogy a vizuális dizájn terén kompromisszumot kötnének.

A Plus sorozat megőrizte azt a minimalista eleganciát, amely az Asteria sorozat többi függőlámpáját jellemzi. A függőlámpák ugyanazzal a könnyen felismerhető sárgaréz elemmel rendelkeznek az ernyő tetején, és két színváltozatban, fekete és gyöngyházfehér színben kaphatók, amelyek a sorozat többi tagjához hasonlóan rendelkeznek azzal a különleges matt megjelenéssel, amely az Asteria DNS-ének fontos részét képezi. Az Asteria Plus minden változata megtartja az energiatakarékos LED fényforrást, amely a fényt lefelé irányítja egy 90 feletti CRI-értékkel rendelkező széles downlightban, biztosítva a pontos színvisszaadást a szobában. A lámpák funkcionális jellemzői azonban több területen is bővültek: A lámpákat az árnyékoló tetején elrejtett dimmer kapcsolóval látták el, így nem törik meg az áramvonalas kialakítás. Itt állítható be a fény színhőmérséklete. A fényerőszabályzó három beállítással rendelkezik, ahol a meleg fehértől a semleges fehérig variálhatja a fényt, hogy a munkához és a pihenéshez egyaránt ideális megvilágítást teremtsen. Ezenkívül az Asteria Plus függesztékeket világítósínekre is fel lehet szerelni, ezért ideálisak minden olyan területre, ahol a fény helyét a szobában szabályozni kell.

Az összes Asteria Plus függeszték itt tekinthető meg.

Ha az Asteria Plus-t az Asteria sorozat többi változatával szeretné kombinálni, amelyhez fali-, asztali-, padló- és mennyezeti lámpák is tartoznak, akkor a teljes sorozatot már itt találja..