Gazdagítsa nappaliját, hálószobáját vagy irodáját egy igazi dán klasszikussal. Nézze meg a gyönyörű sárgaréz asztali lámpákat itt!

április 1. 2024
Gazdagítsa nappaliját, hálószobáját vagy irodáját egy igazi dán klasszikussal. Nézze meg a gyönyörű sárgaréz asztali lámpákat itt!
A Warm Nordic Classic kollekciója az 50-es és 60-as évek dán lakberendezőinek számos gyönyörű alkotását gyűjtötte össze, amelyek gyönyörűen illeszkednek a kortárs belső terekbe, legyen az minimalista, klasszikus vagy trendi stílusú. Ebből a korszakból származó számos dizájn időtálló megjelenéssel és olyan extravagáns kézműves kivitelezéssel rendelkezik, amely kiemelkedik a modern belső terekből. Ennek eredményeképpen a klasszikus formatervezési minták egyedi jelleget kölcsönöznek a belső tereknek, és ha kortárs formatervezési megoldásokkal párosítják őket, az otthon személyes és magával ragadó stílust kap.

A nagyszerű dizájn e bőséges kínálatának egyik főszereplője Svend Aage Holm-Sørensen, aki műkovácsként jól ismerte a különböző anyagokban rejlő lehetőségeket, és tudta, hogyan kell azokat újraértelmezni. Holm-Sørensen tervezői stílusa ma már nemcsak a skandináv piacot célozza meg, hanem a nemzetközi piac is érdeklődést mutat a tervező sajátos és kísérletező kifejezésmódja iránt. A dán Warm Nordic designer márka Holm-Sørensen számos gyönyörű kreációját adta ki újra. Ezek mindegyike megtalálható igazán itt.

Holm-Sørensen 1952-ben tervezte a Brass Top asztali lámpasorozatot, amely gyönyörűen példázza a dán dizájn csodálatos képességét arra, hogy a találékonyságot és az egyszerűséget olyan gyönyörű alkotásokban egyesítse, amelyeknek jellegzetesen modern, északi megjelenésük van, miközben megtartják a klasszikus stílusra jellemző összes elegáns vonást. A névadó ernyő teteje, a hozzá illő keret és a húzózsinór végén lévő gömb alakú elem tömör sárgarézből készült, ami a lámpának kifejezetten klasszikus megjelenést kölcsönöz. Az aszimmetrikus, lakkozott fém lámpaernyő és a lámpatest szemet gyönyörködtető kialakítása azonban izgalmas, egyedi személyiséggel rendelkező figyelemfelkeltővé teszi a lámpát. Az ernyő pereme mentén jellegzetes fénynyílások is találhatók, amelyek extra dimenziót adnak a fényhatásnak, és megteremtik a lámpakollekció jellegzetességét. A gyönyörű dizájner lámpa összes gyönyörű színváltozatát itt találod.azt a gyönyörű színváltozatot.