A KDLN funkcionális világítást és stílusos esztétikát kínál az új Motus függőlámpa-sorozattal

március 18. 2024
A KDLN funkcionális világítást és stílusos esztétikát kínál az új Motus függőlámpa-sorozattal
A stílus jellemzi a KDLN olasz tervezőmárka gyönyörű új függőlámpa-sorozatának minden részét. A világítótest-kollekció a nemzetközi Shulab, designstúdió ötlete, amely nagynevű tervezőmárkák számára készített elismert formatervek széles skálájáért felelős. Tekintse meg további gyönyörű alkotásaikat itt.

Árulkodó módon ez a különleges medálsorozat a latin mozgás szóról kapta a nevét: Motus. Ez a lámpák rugalmas kialakításának köszönhető, amely lehetővé teszi a magasságállítását, miközben sikeresen integrálja ezt a praktikus funkciót a lámpa vizuális esztétikájába. A vázon található egy gomb, amely erre a célra használható. Tartsa lenyomva a gombot, és nyomja felfelé a lámpát, vagy húzza meg az ernyő alatti hurkot, attól függően, hogy felfelé vagy lefelé szeretné-e állítani az ernyőt. Amikor a lámpa a kívánt magasságban van, engedje el ismét a gombot. Maga a váz fémből készült, amely színes bevonattal van ellátva, és fehér, fekete és piros színben kapható. A keret függőlegesen leereszkedik, ezzel azt az illúziót keltve, mintha magát az ernyőt vágná át. A karcsú függőleges vonal érdekes kontrasztot képez a terjedelmes ernyővel is, így egy olyan formaképes egészet alkot, amely a lámpát önmagában is műalkotássá teszi.

Maga az ernyő szájjal fújt opálüvegből készült, ami elegáns esztétikát kölcsönöz neki. Bekapcsoláskor az egész lámpaernyő gyönyörű, hangulatos fényben ragyog. A mögötte lévő fényforrás egy beépített LED-modul, amely viszonylag világos fényt bocsát ki kellemes, melegfehér színhőmérsékletű fényt. Az árnyékoló fehér árnyalatai biztosítják, hogy a fény hatékonyan és könnyedén távozhasson, míg a matt, átlátszatlan felület kiegyenlíti a fényt, így az minden oldalra tökéletesen egyenletesen, gyönyörű körkörös fényben ragyoghat ki. A fázisvágásos dimmerrel a fény intenzitását is szabályozhatja, így még több lehetőség nyílik a Motus segítségével.

A teljes gyönyörű Motus sorozatot itt tekintheti meg