A Markslöjd új, hordozható sorozata minden helyiségbe és minden alkalomra illik

március 14. 2024
A Markslöjd új, hordozható sorozata minden helyiségbe és minden alkalomra illik
A svéd világítástechnikai gyártó, a Markslöjd ismert és elismert arról, hogy időtlen, skandináv design-esztétikáját magas minőséggel és fejlett technológiával kombinálja, hogy optimális világítási élményt nyújtson, amely minden nap örömet és hasznot hoz. A Markslöjd formát és funkciót ötvöző szakértelmének újabb példája az új Filo asztali lámpa sorozat, amely több gyönyörű színváltozatban kapható hordozható lámpákból áll. Minden lámpa egyszínű, és semleges színárnyalatban van tartva, ami gyönyörűen kiemeli modern és minimalista kifejezésüket. A forma is gyönyörű egyszerűséggel rendelkezik, kerek talppal, karcsú, cső alakú kerettel és hengeres ernyővel, amelynek átmérője pontosan megegyezik a talppal. Ezáltal a lámpa karcsú, stílusos profilt kap, amely különösen jól működik a skandináv és északi ihletésű belső terekben.

Mivel a Filo vezeték nélküli kialakítású, a lámpát magával viheti, így egyszerre több helyiségben is élvezheti praktikus világítását. A lámpa IP44-es besorolással rendelkezik, így beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A Filo ezért könnyedén kivihető a teraszra és az erkélyre vagy egy piknikre. A lámpához USB-C kábel tartozik a beépített akkumulátor töltéséhez, amely a beépített LED-modult táplálja. Amikor a lámpa be van kapcsolva, a fény elsősorban lefelé világít, közvetlen lefelé irányuló fényben. Mivel azonban az ernyő teteje matt lemezzel van bevonva, a fény lágy felfelé irányuló fényben is ragyog, amely gyönyörűen kiegészíti az elsődleges világítást.

A lámpa működtetése az ernyő tetején található érintőkapcsolóval történik. Ez egy fényerőszabályzó funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényerő beállítását és testreszabását, így minden igényének megfelelő megvilágítást kaphat. Hét óra töltés után az akkumulátor tele van, és nyolc órán át képes világítani a legnagyobb fényerő beállításon, és még tovább a fényerőszabályzó beállításokon.

A teljes praktikus hordozható sorozatot itt tekintheti meg.