A LOOM Design új vezeték nélküli világítási kollekciói nagyobb rugalmasságot és autonómiát biztosítanak a világításban

március 11. 2024
A LOOM Design új vezeték nélküli világítási kollekciói nagyobb rugalmasságot és autonómiát biztosítanak a világításban
A stílusos egyszerűség és a funkcionális design pontosan ez jellemzi a LOOM Design, a Lampefeber tulajdonában lévő márka minden alkotását, amely több mint 30 éve importál és értékesít designer lámpákat Skandinávia-szerte - magán- és üzleti vásárlóknak egyaránt. A LOOM Design szakértelme, amellyel a forma egyszerűségét a funkció sokoldalúságával ötvözi, szemléletes példája a két új világítási kollekció: Sia és Modi Micro hordozható asztali lámpa. Mindkét kollekció vezeték nélküli kialakítású, beépített LED fényforrással és újratölthető akkumulátorral felszerelt, így nem korlátozódik egy helyiségre, hanem szállítható, hogy a ház bármely pontján élvezhető legyen, vagy akár útra is magával vihető. Mind a Sia, mind a Modi designja gyönyörű egyszerűséggel bír: mindkettő minimalista kialakítású, és finom színválasztékban kapható, ami megkönnyíti a különböző belső terekbe való illeszkedést. Mindkét lámpa beépített fényerőszabályzó funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényerő beállítását és testreszabását, így a legkülönbözőbb célokra és alkalmakra megfelelő világítást biztosíthatnak a nap és az éjszaka minden szakában.

A Sia click spotlámpák számos különböző típusú talppal kombinálhatók, így saját asztali, padló- vagy fali lámpát hozhat létre. A spot mágnes segítségével kapcsolódik a bázishoz, így könnyen fel- és levehető. A spotlámpák és a különböző bázisok színben és stílusban illeszkednek egymáshoz. Ez tökéletes alapot biztosít a rugalmas és sokoldalú világításhoz a belsőépítészetben. A teljes Sia termékcsaládot itt tekintheti meg.

A Modi meglepően magas védelmi osztályú (IP65), így kültéri használatra is alkalmas. A lámpát USB-töltő dugón keresztül és egy töltőállomáson keresztül is lehet tölteni, amely lehetővé teszi több lámpa egyidejű töltését. A töltők külön megvásárolhatók. A teljes választékot és a pótalkatrészeket itt találja.