Hozzon fényt és örömet a gyerekszobába a Mr. Maria First Light és Bundle of Light sorozat aranyos új állatlámpáival.

március 4. 2024
Hozzon fényt és örömet a gyerekszobába a Mr. Maria First Light és Bundle of Light sorozat aranyos új állatlámpáival.
A First Light és Bundle of Light asztali lámpasorozat a holland Mr. Maria cégtől egy kedves gyűjtői sorozat, amelyet egy következetes dizájnkoncepció jellemez: minden lámpa olyan aranyos állatok alakját viseli, amelyek akár egy képeskönyvből is kikerülhetnének. A lámpákat kifejezetten a gyerekszobába tervezték, de a nappaliban és minden dizájnszerető gyűjtő otthonában is könnyen helyet kaphatnak. Most még több imádnivaló lámpával bővült a két sorozat, köztük egy elefánt és egy majom lámpával, valamint három különböző dinoszaurusz lámpával a First Light sorozatban.

Mindegyik lámpát a puha, BPA-mentes, gyermekbiztos szilikonból készült kompakt forma jellemzi, amely kellemes tapintású elemet ad a dizájnhoz, ugyanakkor megvédi a lámpákat a sérülésektől, ha a padlóra esnének. Az egyes lámpák egyéni személyiségét felfedő jellegzetes részletek az általános formába vannak beleformálva, és egyszerű, de gondosan kiválasztott részleteikkel meggyőznek.

A Bundle of Light elemmel működő LED-es fényforrással rendelkezik, amely aktiválás után 15 perc elteltével kikapcsolja magát, így ez a lámpa tökéletesen alkalmas a gyerekszobába esténként. A teljes Bundle of Light sorozatot itt tekintheti meg.

A First Light szintén elemmel működik, de a mellékelt USB-C csatlakozón keresztül újratölthető. A fény erőssége hat fokozatban állítható, attól függően, hogy milyen fényerőre vágysz. A kiválasztott beállítástól függően a fény 8 és 120 óra között világíthat két töltés között. A teljes First Light sorozatot A teljes First Light kollekciót itt találod.