Három gyönyörű Jamilla rattan medálok a Bloomingville-től

február 29. 2024
Három gyönyörű Jamilla rattan medálok a Bloomingville-től
Az új Jamilla medálsorozat a valódi minőségi design minden jellemzőjével rendelkezik. A sorozat három medálból áll, amelyek mindegyike egyedi dizájnnal rendelkezik, de mindegyike ugyanazzal a gyönyörű, természetes dizájnnal. Az árnyékoló rattanból készült, amelyet leginkább kerti bútorokról, kosarakról, székekről stb. ismerünk. A Bloomingville tervezőmárka itt is, mint mindig, kreatívan közelítette meg a lakberendezést, és a gyönyörű anyagot átültette a lámpa közegébe. A Jamilla függőlámpát tehát más rattanból készült bútorokkal vagy dekorációs elemekkel kombinálhatja, hogy gyönyörű organikus dizájnkoncepciót hozzon létre a belsőépítészetben.

Az organikus a kulcsszó, amikor egy olyan hangulatos és kényelmes nappali légkör megteremtéséről van szó, amelyben otthon érzi magát. A rattan árnyékoló természetes anyaga és szövött szerkezete hozzájárul a nyugodt hangulathoz, míg a meleg barna felületnek köszönhetően a lámpa könnyen illeszkedik a különböző lakberendezési és stíluskoncepciókhoz. A lámpa azonban különösen ideális a bohém ihletésű, természetes anyagokat kedvelő belső terekhez.

A függőlámpa három különböző méretben kapható. Mindegyik változat egyedi formával rendelkezik, de minden lámpabúrát lágy ívek és terjedelmes formák jellemeznek. Az árnyékoló alul nyitott, így a fény közvetlen lefelé irányuló fénybe hatolhat. Ugyanakkor a fény a fonott szerkezeten keresztül is távozhat, így minden oldalról közvetett megvilágítást biztosít. A közvetlen és a közvetett fénynek ez a kombinációja teszi alkalmassá a Jamillát arra, hogy asztalok fölött és háttérvilágításként is használható legyen a szobában. Lágy és kellemes fényminőségének köszönhetően a Jamilla a nappali sarkában, a télikertben és a hálószobában is használható.

A teljes Jamilla sorozatot itt találja meg.