Dobja fel enteriőrjét a Muuto "Strand" sorozatának gyönyörű mintáival - most asztali lámpaként!

február 26. 2024
Dobja fel enteriőrjét a Muuto "Strand" sorozatának gyönyörű mintáival - most asztali lámpaként!
A Strand kollekció függőlámpái tökéletes harmóniát teremtenek a könnyedség és a súly között. A kecses, lebegő megjelenést, amely a lámpák egyedi megjelenését adja - amelyet a gyönyörű fehér felület, a terjedelmes kialakítás és a láthatatlan függőzsinórok érnek el -, elegánsan ellensúlyozza oszlopszerű szerkezetük. Most azonban az esztétikus függőlámpa asztali lámpaként is kapható ugyanilyen gyönyörű kivitelben.

E gyönyörű alkotás ötletgazdája, Benjamin Hubert tervező szándékosan építette be a lámpa kialakításába az égi felhőkkel kapcsolatos asszociációkat. Az ernyőt alkotó vékony, tartós selyempapír szorosan egy karcsú merevítőkkel ellátott acélkeretre van feszítve, így egy összetett és átgondolt szerkezetet hozva létre, amely beburkolja a fényforrást, miközben szóróként is funkcionál. Az átlátszó megjelenés lehetővé teszi, hogy a fény hatékonyan áthatoljon az árnyékoló anyagán, megszűrve azt, meleg, kellemes és mindenekelőtt egységes megjelenést biztosítva. "A Strand asztali lámpa valóban egy tapintható és funkcionális fényforrás, amely lágy megvilágítással rendelkezik az egész testében, és étvágygerjesztő, szoborszerű minőséggel gazdagít minden teret".

A lámpa funkcionalitása nemcsak sokoldalú fényminőségében nyilvánul meg, amely szinte minden helyiségbe illik, hanem a beépített fényerőszabályozó funkcióban is, amely lehetővé teszi, hogy a fényerőt az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazítsa, így minden alkalomhoz megfelelő megvilágítást biztosít.

A Strand asztali lámpa függőlámpaként is kapható többféle változatban. A könnyedség és a nehézkesség közötti gyönyörű egyensúly, a szerkezet, az anyagválasztás, a szín és az egész tervezési koncepció a sorozat összes lámpáján megismétlődik, így azok könnyen kombinálhatók, hogy stílusosan és koherens módon fejezzék ki magukat a szoba világításában.

Nézze meg az asztali lámpát és a gyönyörű kollekció többi darabját itt.