Minőségi tervezés mind a forma, mind a funkció tekintetében: A DybergLarsen elegáns Arp medálja most csillárként is kapható.

február 22. 2024
Minőségi tervezés mind a forma, mind a funkció tekintetében: A DybergLarsen elegáns Arp medálja most csillárként is kapható.
A DybergLarsen Arp 6 csillárral érje el a forma és a funkció tökéletes egyensúlyát. A csillár egy befektetés az esztétikába és a kényelembe egyaránt, gyönyörű világítást teremt, és stílusos kiegészítője a belsőépítészetének. A hat egymáshoz illő árnyékoló mindegyike kompakt formájú, lágy ívekkel, és lenyűgöző füstszínű üvegből készült, amely hűvös, modern megjelenést kölcsönöz a lámpának, amely gyönyörűen kiegészíti a fekete keretet.

A semleges színösszeállítás is hozzájárul a lámpa sokoldalúságához, így olyan fényforrássá válik, amely számos különböző lakberendezési stílushoz jól illeszkedik. A füstölt üveg azonban nem csak esztétikai okokból született választás, hanem a lámpa bekapcsolt állapotában szórt fényt is biztosít. Ugyanakkor minden árnyékoló alul nyitott, így közvetlen lefelé irányuló megvilágítást is biztosít. Ez a kombináció teszi az Arp csillárt ideálissá az étkezőasztalra és a nappali közepére egyaránt. Az árnyékolók kettesével, egymástól eltolt sorokban ülnek, hogy széles fényterjedelmet érjenek el. Ez aszimmetrikus profilt kölcsönöz a lámpának, amely a sötét színvilággal és az egyszerű kialakítással együtt kifejezetten modern esztétikát kölcsönöz neki, amely könnyen párosítható a kortárs belső terekkel.

Ez a gyönyörű formatervezési darab az Arp sorozat folytatása, amely függő- és fali lámpákból áll több modellben. Minden Arp lámpát ugyanaz a kerek, kompakt ernyő és a design egyszerűsége jellemez. A lámpa háromkarú csillárként is kapható, fehér opálüvegből készült árnyékolóval.

A teljes Arp termékcsalád itt tekinthető meg!