Határtalan öröm a Portofino asztali lámpával, hordozható kivitelben

február 15. 2024
Határtalan öröm a Portofino asztali lámpával, hordozható kivitelben
A forma és a funkcionalitás, a praktikum és a gyönyörű külső gyönyörű egyesítésével a tervező Valerio Sommella megalkotta a Portofino asztali lámpa sorozatot az olasz Nemo Lighting lámpagyártó számára. Sommella Milánóban született, és a Politecnico di Milanóban szerzett formatervezői diplomát. Sommella pályafutása kezdete óta, és különösen saját tervezőstúdiójának 2009-es megalapítása után gyönyörű és egyedi formatervek lenyűgöző portfólióját építette fel. Sommella minden projektet lehetőségnek tekint arra, hogy a tervezési koncepciókon keresztül fejezze ki elképzeléseit, és arra törekszik, hogy a forma, az anyag és a technológia magasabb egységet alkosson. Valerio Sommella további gyönyörű terveit sokszor itt találja.

Sommella alapelvei egyértelműen tükröződnek a Portofino asztali lámpa tervezésében, amely a geometrikus formák, a magas, karcsú termet és a könnyedség és a súly harmonikus összjátékának zseniális kombinációjával önmagában is egy műalkotás. A váz és az ernyő alumíniumból készült, gyönyörű, többféle árnyalatban kapható felületi lakkozással, míg a talp márványból készült, színben hozzá illő márványból. A fényforrás egy beépített LED-modulból áll, amely az ernyő aljára van szerelve, és a fényt lefelé küldi egy gyönyörű downlight formájában, amely egyszerre teremt gyönyörű világítást és emeli ki a lámpa gyönyörű kialakítását. A fény a keret alján található gombbal működtethető. A gomb beépített fényerőszabályzó funkcióval is rendelkezik, így a fényerő három fokozatban állítható. Ez a teljes fényerő 100%-os, 70%-os és 35%-os megvilágítást biztosít.

A lámpa vezeték nélküli kialakítású, így bárhol élvezheti a fényét. A beépített LED-es fényforrás a mellékelt kábelen keresztül tölthető, amely a lámpa USB-portjába csatlakozik. A lámpa 4,5 óra elteltével teljesen feltöltődik, és akár 15 órán át is világíthat.

Tekintse meg a Portofino asztali lámpa összes változatát itt.