Søren Ravn Christensen lenyűgöző Asteria dizájnja mostantól fali lámpaként is elérhető.

február 12. 2024
Søren Ravn Christensen lenyűgöző Asteria dizájnja mostantól fali lámpaként is elérhető.
Az Umage dán tervezőmárka népszerű és ma már mindenütt jelenlévő Asteria világítótest-kollekciója tökéletes egyensúlyt teremt a funkció és a kecsesség között. Az Asteria a dán tervező és az Umage alapítójának, Søren Ravn Christensennek az ötlete, aki a design, a technológia és a kézművesség metszéspontjában alkotta meg a lámpát. Ha kíváncsi Søren Ravn Christensen eredeti tervei iránt, további gyönyörű alkotásait itt találja.

Az Asteria speciálisan tervezett LED paneljével és minimalista külsejével időtlen vonzó, ami soha nem megy ki a divatból. A sorozatot purista egyszerűség jellemzi. A korong alakú lámpafejet nem zavarják a részletek, ugyanakkor széles a kialakítása, ami segít a széles megvilágítás biztosításában, ugyanakkor olyan szemet gyönyörködtető kifejezést kölcsönöz a lámpának, amely kevés szóval sokat mond.

A teljes Asteria sorozatot itt találja.

A megszokott design funkcionális kiegészítése

Most azonban az Asteria fali lámpaként mutatkozik be, amely továbbra is rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyek az eredeti lámpát jellemzik. A fali lámpa ugyanazzal a részletekre redukált megjelenéssel és ugyanazzal a letisztult formával rendelkezik, és a gyönyörű sárgaréz kivitel, amely a többi Asteria lámpa keretét jellemzi, a fali lámpán is megismétlődik. A fényforrás egy beépített LED modul, amely alacsony energiafogyasztása ellenére hatékony és messzire ható világítást biztosít. A fény gyönyörű melegfehér színárnyalattal (2700K) és magas CRI-értékkel (>90) rendelkezik, ami biztosítja, hogy a szobában lévő színeket nagyon pontosan adja vissza. A fény közvetlen lefelé irányuló fényben ragyog lefelé. A fény iránya azonban állítható, mivel a keret oldalról oldalra forgatható. Az ernyőn található diszkrét gomb segítségével beállíthatja a fény erősségét, így az Asteria fali lámpával mindig az egyéni igényeknek és céloknak megfelelő megvilágítást kapja.

A fali lámpa két különböző méretben kapható, mindegyik gyönyörű színekben. Tekintse meg az Asteria fali lámpát minden gyönyörű változatában itt.