A mini változat mostantól elérhető Werner Panton esztétikus földgömb sorozatának újabb fantasztikus kiegészítőjeként.

január 5. 2024
A mini változat mostantól elérhető Werner Panton esztétikus földgömb sorozatának újabb fantasztikus kiegészítőjeként.
A Globe 1969-es megalkotása és fejlesztése óta a dán formatervezés egyik legfontosabb vívmánya. Amikor Panton megtervezte a Globe lámpatestet, az volt a célja, hogy egy helyiségben egy vonzó és egységes lámpatestet hozzon létre, akár egyenként, akár csoportosan elhelyezve. Az eredmény egy rendkívül sokoldalúan felhasználható lámpatest lett, amely világos és részletes formanyelvvel, egyszerű kialakítással és gondos kivitelezéssel számos különböző környezetbe illeszkedik.

A VP Globe 28 Alu 28 cm átmérőjével a legkisebb lámpatest a Globe sorozatban. A függőlámpa gyönyörű önálló darab, de könnyen kombinálható más, különböző kialakítású, méretű, színű és anyagú Globe lámpákkal. Az eredmény a különböző méretek és az egymáshoz illeszkedő formatervek érdekes kombinációja.

A dekoratív mennyezeti lámpa neve a Globe lámpa jellegzetes formájából ered, amely ebben a változatban kristálytiszta akrilból készült, és öt belső fényvisszaverővel rendelkezik, amelyeket három acélláncra függesztettek fel. Az átlátszó és polírozott alumínium színpalettáját a piros és a kék gyönyörű, látható árnyalatai egészítik ki. A lámpatest bekapcsolásakor a fényt az alumínium reflektorok visszaverik, és olyan közvetett fényt keltenek, amely lágyan szórt, és nem vakít a helyiségben.

A VP Globe 28 alumínium függőlámpa és a Verner Panton Globe sorozat többi gyönyörű megoldása itt található.