Tökéletes világítás a 101 Copenhagen Ghost lámpával.

november 29. 2023
Tökéletes világítás a 101 Copenhagen Ghost lámpával.
A dán 101 Copenhagen dizájnmárka néhány gyönyörű lámpával és bútorral bővítette új kollekcióját, köztük a modern és igéző Ghost lámpával. Tökéletes mindenkinek, aki szereti a modern minimalizmust és kedveli az absztrakt művészetet. Innovatív világítástechnológiájával, letisztult dizájnjával és letisztult egyszerűségével a Ghost minden modern térbe és enteriőrbe illik.

A Ghost lámpát, akárcsak az egész kollekciót, a dán tervezőpáros, Christian Sofus Hansen és Tommy Hildal tervezte, akik egyben a 101 Copenhagen vezető tervezői is. Tommy Hildal sokéves tapasztalattal rendelkezik a divatiparban, mielőtt lakberendezőként kezdte volna karrierjét. Munkájának középpontjában az anyagok és az a folyamat áll, amelynek során azok műalkotásokká válnak, ami Hildal minden aprólékosan kidolgozott tervében tükröződik. Christian Sofus Hansen építészetet és formatervezést tanult a Dán Királyi Képzőművészeti Akadémián, és a hagyományos formatervezés modern technológiákkal és gyártási eljárásokkal való ötvözésére specializálódott. A két dizájnzseni 2015 óta számos jelentős belsőépítészettel dolgozik együtt. Christian Sofus Hansen és Tommy Hildahl további projektjeit itt találja.

A Ghost lámpa szemet gyönyörködtető grafikai kialakítása a minimalista művészetre épül, és a fényt és a szobrászatot ötvözi egy lenyűgöző, modern dizájnban. A hagyományos lámpaernyők és fényforrások helyett a Ghost lámpát egy absztrakt, bonyolult minta jellemzi, amely a lámpa teljes fejét alkotja. Egy fehér akrilcsőből áll, amely mögött egy LED-es fényforrás található, amely a lámpatest bekapcsolásakor az egész szerkezetet megvilágítja. Ez az innovatív lámpatest két különböző méretben kapható, mindkettő saját, igéző fénymintával.

Bővebb információ.